Újabb részletek a magyar énekesről, aki a mobilvécénél szexelt rajongójával és a videót megkapta a barátnője

Friderikusz Sándor
Vágólapra másolva!
Mint megírtuk: a magát Azahriah-nak nevező magyar énekes egy mobilvécénél szexelt egyik rajongójával, erről videó készült, ami eljutott a zenész barátnőjéhez. Kiderült: az énekes néhány héttel a botrány előtt még Friderikusz Sándor internetes műsorában elmélkedett oktatásról és az orosz-ukrán háborúról.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, a nyilvánosság előtt is felfedte magát a lány, akivel Azahriah megcsalta a barátnőjét egy fesztiválon. A fiatal énekes az egyik rajongójával közösült a mobilvécék mögött, melyről készült egy videó, és eljutott természetesen Azahriah barátnőjéhez is. Azóta napvilágot láttak üzenetváltások, melyben Azahriah és a fesztiválos lány beszéli meg a történteket, most pedig a legkisebb részletekre is fény derült. A lányt alkohollal itatták, a megalázó szex után a zenész egy filléres gitárpengetőt adott alkalmi partnerének. Erről itt olvashat többet.

Az énekest (másik, rendkívül szellemes "művésznevén" Paul Street) pár héttel a szexbotrány előtt látta vendégül Friderikusz Sándor az internetes műsorában.

Friderikusz Sándor (korábbi felvétel) Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Friderikusz a történelemtanításról, az oktatási rendszerről is próbálta kérdezni a nem sokkal később sajátos szexbotrányba keveredett fiatal zenészt, emellett olyan kérdéseket tett fel neki, mint „a háború fogalmával tud valamit kezdeni?", illetve „a tudás mire jó?", majd az orosz-ukrán konfliktusról próbált beszélgetni a zenésszel, aki egyébként egy filléres gitárpengetőt adott az alkalmi szex után emlékül vagy jutalmul rajongójának.