Shane Tusup már csak nevet Szabó Zsófin, lefotózták új barátnőjével!

Szabó Zsófi Shane Tusup
Vágólapra másolva!
Alig egy hónapja, hogy bejelentették a jegyességük felbontását Szabó Zsófival, máris egy új nővel fotózták le Shane Tusupot.
Vágólapra másolva!

Az eddigi jelek szerint az úszóedző bármit megtett volna, hogy visszahódítsa kedvesét, folyton szerelmes üzenetekkel bombázta és ajándékokkal halmozta el a szakítás óta. A közeledése azonban viszonzatlan maradt, Szabó egyenesen elzárkózott a békülés elől, ugyanis kiderült, nagyon erőszakosan viselkedett vele a férfi.

Szabó Zsófi és Shane Tusup Instagram

Lehetséges, hogy Tusupnak elege lett a reménytelen udvarlásból és úgy döntött minél előbb megpróbál túllépni egykori szerelmén. Az új nő a kép alapján hasonló karakter, mint az egykori sorozatszínésznő, vékony és hosszú szőke haja van.

A vadul ölelkező és csókolózó párost egy szemfüles civil fotózta le, aki a Reddit pletykacsoportjában osztotta meg a felvételt – szúrta ki a Bors.

Ezek után már nagyon valószínű, hogy nem békül ki az egykori jegyespár és Tusup sem küld több rejtélyes üzenetet volt menyasszonya számára. (Frissítés: Ez Szabó Zsófi reakciója.)