Magyarország
ÉLŐ
Svájc

G.w.M. megdöbbent, Kulcsár Edina egyelőre nem árul el egy fontos dolgot

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Rizikós lett volna a felkészülés a táncra, ezért lépett vissza a Dancing with the Starstól a volt szépségkirálynő. Az augusztus 24-i Mokkában felmerült a baba nevének kérdése is - hiszen Kulcsár Edina hivatalosan még nem vált el Szabó András Csutitól, de bő fél éve nem is él vele. 
Vágólapra másolva!

Vasárnap derült ki, hogy terhes a modell, a rapper Varga Márk, művésznevén G.w.M. a koncert utáni reggelen találta meg a tesztet. Kulcsár Edina a Mokkában elmondta, hogy nem keltette fel párját, mert hajnalban ért haza egy fellépésről. A gyerekekkel volt délelőtt, majd amikor hazament, már az ott hagyott teszttel fogadta őt a zenész. "Először meg sem tudtam szólalni... ez egy pozitív teszt, kisbaba, nagyon örültem!" - mondta G.w.M.

Kulcsár Edina Fotó: Csudai Sándor - Origo

Kulcsár Edina szerint nem volt kérdés, hogy visszalép a show-tól. "Megbeszéltük a Dancinget, nekem egyértelmű volt, hogy ezt kell tenni. Emeléseket kell csinálni, rizikós, valljuk be. Számtalan tényező van a pakliban, és én így is stresszeltem, a két gyerekem is kicsi" - magyarázta.

De mi lesz a baba neve? Erről is szó volt, lapozzon!

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről