Már megtudtad, hogy jött össze a baba, agyzseni? - szétszedik a kommentelők Kulcsár Edinát

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség, Kulcsár Edina
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Nem volt még tervben a közös gyerek G.w.M.-mel, de muszáj volt elmondani a sajtónak a babahírt.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina követői kérdéseire válaszolt az Instagramon: rögtön az elején valaki azzal nyitott, hogy "már megtudtad, hogy jött össze a baba, agyzseni?" Erre a volt szépségkirálynő azzal reagált, hogy természetesen tudja, hogy fogan meg egy kisbaba, csak az volt neki meglepő, hogy fogamzásgátló mellett történt az eset.

Kulcsár Edina Fotó: Csudai Sándor - Origo

"Csodák léteznek és a szerelembabáknak nem lehet megmondani, és befolyásolni sem lehet őket semmivel, hogy mikor jöjjenek!" - írta. "Mi sem így terveztük, de nem bánom, hogy így alakult. Sokszor beszéltünk róla, hogy szeretnénk" - jegyezte meg, majd hozzátette, hogy nem gondolja, hogy a baba "hamar jön", mert nagy a szerelem és egyre erősebbek együtt.

Sokan nem kommunikálják a terhességet az első hetekben a bizonytalanságok miatt, de Kulcsárnak muszáj volt elmondania, nem tehette meg, hogy vár a második trimeszterig. Erről részletesebben Insta-sztoriban írt, íme alább: