Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina volt férje, Szabó András Csuti azt szerette volna, ha a válást diszkréten intézik, de tisztában volt vele, hogy egy bizonyos szintig a nyilvánosság előtt fog zajlani életük legfájóbb időszaka - írta a Borsonline.
Vágólapra másolva!

Csuti még elképzelhetetlennek tartja, hogy a történtek fényében tovább lépjen egy új kapcsolatba, a szakítása kapcsán egyre több olyan dolog lát napvilágot, aminek feldolgozásához még időre van szüksége - írta a lap.

Ez az időszak rendkívül nehéz és sok ideig tart, amíg ezt feldolgozom, pont ezért nem szeretnék most nyilvánosan beszélni a legmélyebb érzéseimről.

- nyilatkozta a lap megkeresésére Csuti.

Itt még minden rendben lehetett Forrás: Csuti/Instagram

Csuti szerette volna, ha a válást diszkréten intézik, de tisztában volt vele, hogy egy bizonyos szintig a nyilvánosság előtt fog zajlani életük legfájóbb időszaka.

A folyamatot diplomatikusan szerettem volna intézni, leginkább a gyerekeink miatt. Csalódott vagyok, hogy nem így lett, de nem érzem ebben hibásnak magamat – mondta Csuti. Talán

nem is lett volna a kommunikációval semmi baj, ha Edina a válás bejelentése után három nappal nem teszi közzé, hogy milyen szerelmes egy másik férfiba,

és hogy a múltat valójában már rég lezárta - írta a Borsonline