Kulcsár Edinát megalázták

Kulcsár Edina, G.w.M, Párharc
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina megünnepelte a Halloweent egy beöltözős buli keretében, ahol kisfia is ott volt. 
Vágólapra másolva!

Az estéről feltöltött egy képet is az Instagram-oldalára, melyen jól látszik, hogy ő is el volt maszkírozva, és fia Medox is. Kulcsár Edina arcára művér volt rajzolva, és vámpírnak öltözött, fia pedig egy koponyaálarcot húzott fel. A volt szépségkirálynő ezt írta a fotójukhoz.

"Halloween Party! Medike lecserélte a Pókember jelmezt!"

A kép melletti kommentek azonban inkább negatívak voltak. Sokan kioktatták Kulcsár Edinát, hogy egy ilyen maszk még nem való ilyen kisgyereknek, illetve rossz anyának tartják, hogy ilyen felelőtlenül viselkedik.

"Egy biztos, hogy megosztó a téma. Én (ettől még nem biztos, hogy ez a helyes és jó) bizonyos életkor alatt nem preferálom az ilyesmit, mert kvázi nem értenek belőle semmit. Akkor meg minek? Tulajdonképpen szülői önszórakoztatás semmi más. Annak meg sok esetbeb erős, hogy a picik ezt végignézzék. Egyébként tényleg érdekel, hogy ki és hogyan magyarázza el egy páréves pöttömnek, hogy anyának és neki is miért folyik művér az arcán. Mert természetesen nem arról beszélek, amikor cukiskodva halloweenezünk minden szörny és vér és ijesztgetés nélkül. Kicsit ilyenkor eszembe jut mennyien állszentek, amikor azon háborognak, hogy milyen brutálisak a mai mesék... Ez nem az?" - írta valaki a kép mellé.