Árpa Attila: Nem bírom a nőket, akik folyton a múltat emlegetik

Árpa Attila, A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
Hétfőn, november 14-én indul A Nagy Ő újabb évada, ezúttal Árpa Attilával a főszerepben. 25 éve tévézik, sok műsort készített és talált ki, de így is érték meglepetések a forgatás alatt. Elmondta, mit szeret és mit nem egy nőben, és arról is beszélt, hány szerelem jutott neki 50 év alatt. Interjú.
Vágólapra másolva!

Miért vállalta a realityt?

- Mert itt van végre egy olyan műsor, amelyből nem tudok kiesni!

Előzetesen felmérték, milyen típusú nőket szeret?

- Volt ilyen beszélgetés. Hogy aztán melyik hölgy tetszett és melyik nem, azt csak a műsorból tudják meg a nézők, az olvasók. Pont ezek a dolgok, amikről az egész realityműsor szól: a folyamat, ahogy megismerem és megkedvelem őket.

TV2

Létezik ideális korkülönbség férfi és nő között?

- Szerintem nincs ilyen a mai világban. A férfiak megfiatalodtak. Régen, amikor én gyerek voltam, a 40-50 éves férfi öregnek számított. Ma pedig 41 éves színész lett a legszexibb férfi a világon, és itthon 50-es férfi lett a Bachelor, a Nagy Ő. Miről beszélünk akkor? A fiatal férfiak közben nem lettek érettebbek, sőt, még fiatalabbak lettek. A mai huszonéves fiúk gyakran kamaszként viselkednek. A virtuális Insta-világ tehet erről, ugyanígy a social média.

Olvasni, hallani arról néha a médiában, hogy nagy korkülönbséggel házasodik valaki, de a számok hallatán mindenki csak megvonja a vállát, ez ma már nem szenzáció.

Milyen tulajdonságok taszítják?

- Az egyik, amikor valaki képtelen túllépni múltbeli sérelmein. Vannak, akik egy újabb vita során a múltból, szinte a kőkorszakból hoznak fel példákat és érveket. Van olyan, aki mindig úgy gondolja, hogy valamit jobban tud – az ilyen nőket kerülöm. A fölösleges, jogtalan okoskodást sem szeretem. Az se jó, ha tényként közli a saját véleményét.

TV2

Milyen tulajdonságok kellenek, hogy vonzó legyen egy nő? Kell-e, hogy üzletasszony legyen, mint a felesége volt?

- Nem. Nekem a humor sokkal fontosabb, ez mindenképp legyen meg egy nőben. Ha teszek érte valamit, akkor értékelje. Szeressen enni, főleg az én főztömet. Az egy jó szimbiózis: én szeretek főzni, ő szeressen enni. Szeresse a filmet, a színházat, de még jobb, ha ezen a területen jártas, vagy itt dolgozik.

és ne akarjon minden hétvégén bulizni. Én 20 éves koromban sem jártam szórakozóhelyekre folyamatosan. Ha valaki ezt teszi és folyton bulizna, az nekem nem szimpatikus, ráadásul annak oka van. Fontos, hogy szeresse a testét, teljesen mindegy, milyen, de vigyázzon rá - viszont ne elvetemülten. A legfontosabb, hogy fogadjon el és viseljen el engem úgy, ahogy vagyok.

Ötven körül már amúgy is nehezen változik az ember.

- Pedig én úgy érzem, hogy folyton változom. Én például egy szerelem miatt megtenném, hogy változtatok pár dolgon. Meg is történt ez, amikor radikálisan meg kellett változnom.

Az esküvő után, házasság alatt?

- Nem, egy másik kapcsolatról volt szó.

Hol kezdődik a megcsalás, hány szerelme volt eddig? Az interjú folytatódik, lapozzon!