Ismert zenész gyereke a Sztárban sztár leszek! énekese

Sztárban Sztár leszek! - 3. évad
Kaly Roland
Vágólapra másolva!
A Sztárban sztár leszek! egyik versenyzője, Kaly Roland már korábban is elárult megelpő dolgokat, de édesapjáról külön nem tett említést. Az énekes már több alkalommal is nekifutott a tehetségkutatónak, az idei évadban már bekerült az élő show-ba is. Kaly most azt is elismerte, hogy édesapja elismert zenész, ezért volt honnan örökölni a tehetségét.
Vágólapra másolva!

A civilben fodrászként dolgozó Kaly Roland elárulta, hogy édesapja is zenész, ezért tőle örökölte a zene szeretetét. Az erdélyi születésű 23 éves fiúnak is van már egy saját formációja hazájában, mellyel jelentős sikereket értek el, de ő többre vágyott. Édesapja, Kaly Csaba elismert mulatós sztár mindenben támogatja fiát.

apukám nagyon fiatal, 19-20 éves volt, ennek ellenére kivette a részét a nevelésemből. Mindig ő szokta mondogatni, hogy mi szinte együtt nőttünk föl, ez pedig nagyban befolyásolta a köztünk lévő szoros kapcsolatot. Nagyon felnézek rá. Mondhatnánk, az ő barátai voltak az én első „barátaim", gyerekként is már mindenhova mentem vele" – mesélte a Borsnak Kaly Roland, aki szülei válása után is nagyon ragaszkodott az apjához, ezért úgy döntött, hogy vele marad.

"Tizennégyéves, nyolcadik osztályos voltam, amikor ők különváltak. Annak ellenére, hogy apuval költöztem el anyukámtól, vele is nagyon jó maradt a kapcsolatom. Közel, néhányszáz méterre élünk egymástól, rengeteget találkozunk, és sok közös programot szerveztünk. Bár mindkettőjükkel megoszthatok mindent, van, amit anyunak, van, amit apunak mondok el szívesebben" – magyarázta a Majka csapatát erősítő énekes, akit eddig minden élő adásban megnézett az édesapja.

Ő a biztos pont az életemben, olyan, mintha az egyik végtagom lenne. Családcentrikus vagyok, szeretem a szüleimet, a barátaimat. Mindig is otthon éltem, soha nem voltam kollégista, legfeljebb egy-egy nyaralás alkalmával voltam távol a családomtól. Talán pont emiatt ragaszkodom ennyire hozzájuk. Mégis szeretném, ha Magyarországhoz is kötne a karrierem. Szeretnék itt dolgozni, de az otthonomat továbbra is Kézdivásárhely jelentené" – zárta gondolatait Kaly Roland.