Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Lagzi Lajcsi: Fel vagyok rá készülve, hogy börtönbe kell vonulnom pár hónap múlva

Galambos Lagzi Lajcsi Lajos tárgyalás
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban megírtuk, a másodfokú bíróság ítélete alapján Lagzi Lajcsinak már biztosan börtönbe kell vonulnia a közeljövőben. Lagzi Lajcsi azt állítja, ő biztos benne, hogy a teljes büntetés letöltése előtt szabadulhat majd, mert bebizonyosodik az ártatlansága.
Vágólapra másolva!

Bár Lagzi Lajcsi magyarázkodik és úgy tesz, mintha nem érdekelné őt a bevonulás és az elsőfokú ítéletének súlyosbítása, valószínűleg mégsem olyan egyszerű ez számára, mint mutatja. Lapunk klinikai szakpszichológus véleményét kérdezte arról, milyen nehézségekkel kell megküzdeni egy embernek, aki ilyen hosszú jogi procedúrával néz szembe, ennek milyen hatásai, pszichés tünetei lehetnek - erről itt olvashat.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Mint ismeret, Lagzi Lajcsit 3 év 6 hónap letöltendő szabadságvesztésre ítélték. "Amint megkapjuk az írásos ítéletet és az indoklást, beadjuk a keresetet a Kúriához. A történelemből számos kisebb és nagyobb jogi tévedést ismerünk és az én ügyem is erről fog elhíresülni" - mondta a zenész.

– tette hozzá a trombitás, aki szeretné, ha volt felesége, az ügyben jogerősen is felmentett Boglárka perre vinné a jogtalan fogva tartását.

'Könnyebb a lelkem, amiért Boglárkát felmentették másodfokon is. Ugyanakkor egyértelművé vált, hogy jogtalanul tartották őt fogva tizenkét napon át. Ezalatt jelentősen romlott az egészségi állapota. Ha jól tudom, ebben az ügyben egy olyan nemzetközi jogász képviseli majd, aki az elejétől nyomon követte az ügyet és aki számos eljárási hibát talált" - tette hozzá a Borsnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről