Megmutatta valódi arcát Kulcsár Edina

Lékai-Kiss Ramóna, Gelencsér Tímea, sajttáj, sajtótájékoztató, dancing with the stars, harmadik évad, TV2, mindneki táncol, táncos showműsor, tánc, 2022.08.08., magyar celebek, celeb, híresség
Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina folyton kivívja a követői haragját valamivel, hol a giccses luxusruhái és az anyagi helyzetükkel való dicsekvés, hol a G.w.M-el való kapcsolata és válása miatt. Most azt tették szóvá az egykori szépségkirálynőnek, hogy sokszor manipulálja az embereket.
Vágólapra másolva!

A hamarosan háromgyerekes édesanya a sok kritika után úgy gondolta, itt az idő, hogy visszavágjon az őt kritizálóknak, ezért Instagram-sztoriban fejtette ki véleményét. A nemrég még több tízmillós luxusatójával dicsekvő Kulcsár Edina azt nehezményezte, hogy azzal vádolják, hogy túl sokat retusál utólag képein és nem így néz ki valójában.

Kb. 10 éve sminkel, jobban ismeri az arcomat, mint én magam. Van, aki kommentben, van, aki üzenetben írta meg hogy az összes fotómon FaceApp van. Az állítás hamis..." - védte magát Kulcsár Edinak, aki felháborodott amiatt, hogy sminkes barátnőjének le kellett tiltani a hozzászólásokat videójuk alatt, mert annyira sokan támadták a bejegyzés alatt.

Kulcsár ezen felháborodva közzétette a videót, hogy bizonyítsa, nem manipulálja a képeit sem az embereket, egész egyszerűen a sminkese csodákra képes.

Kulcsár azt állítja, hogy számára fontos, hogy jó példát mutasson, ezért ő arra tökreszik, hogy többször mutassa meg magát természetes valójában, mint szerkesztett képeken vagy sminkben, de azokat is megvédte, akik szeretik ezt a funkciót használni, szerinte ez mindenkinek a saját dolga.

Ha az életünkben rend van, akkor bármilyen érdekességet is találunk, nem érzünk késztetést arra, hogy azzal foglalkozzunk. Ha valakit nem tudsz építeni, az nem azt jelenti, hogy rombolnod kell" - zárta a témát Kulcsár Edina, akit az alábbi fotó miatt értek a kritikák.

Az eredeti bejegyzés a linkre kattintva elérhető 24 órán keresztül.