A drámai helyzetről mesélt az exatlonos, aki csak két órát volt a műsorban

Pap Dorci, Derzsi Viki, Exatlon
Vágólapra másolva!
Derzsi Viki a második Exatlonban szerepelt két évvel ezőtt, nem is rosszul, negyedik lett a nők között. Pap Dorci akkor döntőzött, nagyon jó barátnők lettek. Múlt héten az All Star-évadban egymás ellen kellett küzdeniük, utóbbi maradt versenyben.   
Vágólapra másolva!

Mint az Exatlon-nézők is láthatták, Pap Dorcinak Magyaroszágról érkezett ellenfél, ráadásul jó barátnője, Derzsi Viki. Utóbbinak így sajnos csak két óra jutott arra, hogy bizonyítson, egyből párbajozni kellett (ilyen nem volt korábban, ez újítás). Pap Dorci nyert, így Derzsi Viktória csak nyaralt pár napot Dominikán, nem mutathatta meg hosszabb távon, mit tud.

Pap Dorci, Derzsi Viki a második Exatlon után https://www.instagram.com/vikiderzsi

Most a Mokkában elmondta, hogy megviselte ez a helyzet. "Aki nincs ott, nem tudja átérezni. Mondtam Dorcinak, hogy ez nem változtat köztünk semmin. Az égiek így akarták, ennek így kellett lennie" - mesélte. Szerinte fizikailag és lélelben is erős volt, nem ezen múlott. "Arról beszéltünk, hogy egyikünk se hagyja magát... próbáljunk csak erre a pár futamra összponosítani" - jegyezte meg.

"Nem szeretem a konfliktushelyzeteket. De Viktória vagyok, nagyon szeretek győzni, de nem barátság árán.

tisztában voltam azzal, hogy ő az ügyesebb, labdával pláne" - elmélkedett. A saját évadjában Bogi és közte volt feszültség, most újra találkoztak, de nem volt ölelés meg ilyesmi. "Mindenhez két ember kell, ehhez ő is kellett. Biztos voltak dolok, amiket másképp kellett volna kezelnünk" - zárta le a témát Derzsi Viki.