Szétverte a férje a Spice Girls énekesnőjét

Stephen Belafonte,  Melanie Brown Mel B távolsági végzést kért elmebeteg férjével szemben
Vágólapra másolva!
Mel B, azaz Melanie Brown, 10 évig élt egy agresszív és bántalmazó házasságban, melyről nemrég könyvet is írt. A Brutally Honest – Brutális őszinteség – címmel megjelent könyvben sok részletet elárul élete azon sötét korszakáról, amíg bántalmazott feleségként élt.
Vágólapra másolva!

2017-ben vált el Stephen Belafonte-tól, aki nem csak fizikailag, hanem érzelmileg is bántalmazta Melanie-t.

Volt férje nem csak családjától és barátaitól, de saját anyagi javaitól is elszeparálta feleségét, így elvéve az önállóságát.

Mel B egy interjúban arról beszélt, hogy mai napig PTSD-től – poszttraumás stressz szindrómától – szenved. Szinte minden éjjel felriad hangokra, ilyenkor feltörnek benne az elmékek és rossz érzések, amit addig elnyomott. Szégyelli a múltat, hogy sok emlék kiesett, mert drogokhoz és alkoholhoz nyúlt, így enyhítve bánatát. Leginkább az fáj neki, ha belegondol abba, vajon a lányai mit élhettek át ebben az időszakban.

Brown ma már A Women's Aid nevű szervezetet támogató tagja, akik épp a hasonló cipőben járó áldozatokat segítik. Az énekesnő egy kampányfilmben is részt vett, hogy ezzel is felhívja a figyelmet erre a létező, de sokszor láthatatlan problémára - írja a DailyMail.

Mel B szerint 2012-ben a férje egyszer féltékeny lett, ököllel arcon ütötte, felszakadt a szája. Egy hónappal később megint megütötte, arccal a földre szorította. Volt, hogy "dögölj meg, te kurva!" ordibálásokkal reagált a férj a felesége összeomlására, és állítása szerint más nőkkel is szexelnie kellett, mert a férje zsarolta.