Feleségeik halála után egymást támogatja a két mulatós zenész

Márió és Csocsesz
Vágólapra másolva!
A sikerek mellett a gyászban és a fájdalomban is osztozik Márió és Csocsesz. A mulatós sztárok sorstársak lettek, néhány hónap különbséggel vesztették el feleségüket, ami felfoghatatlan fájdalom mindkettejüknek. Nem hagyják magukra a másikat, segítik egymást a barátok.
Vágólapra másolva!

Csocsesz élete párját, Gyöngyikét a koronavírus ragadta el tavaly márciusban, Márió neje, Annamária pedig tavaly októberben halt meg leukémiában. Még mindig fájnak a lelki sebek, de az legalább vigaszt nyújt nekik, hogy egymásra számíthatnak.

– Márió mellett állok, ahogy az összes barátja és kollégája is. Osztozunk a gyászában és segítünk, amiben csak tudunk, nem hagyjuk magára ebben a nehéz időszakban. Tudja, mindenben számíthat rám – mondta a Blikknek Csocsesz, akit évtizedes barátság köt a harmonikáshoz.

Márió és Csocsesz Forrás: Origo

Márió hálás Csocsesznek, hiszen tudja, hogy barátja is ugyanilyen tragédiát élt át, mégis próbál segíteni neki.

– Csocsesz jó barátom, és a legnehezebb pillanatokban is egymás mellett voltunk. Sokat beszélgettünk a gyászról, a veszteségeinkről. Én is kerestem őt, amikor tudtam, hogy mi történt vele, és ő sem hagyott magamra. Minden ember máshogy dolgozza fel a maga tragédiáját, de mi sorstársak vagyunk.