Súlyos sárdobálásba kezd fordulni Janicsák Vecáék válása

Janicsák Veca és férje
Vágólapra másolva!
Megtörte a csendet Janicsák Veca férje! A napokban bombaként robbant a hír, miszerint Veca és férje, Ladányi Jancsó Ábel elválnak. Az énekesnő és kislányának édesapja 2017-ben fogadtak örök hűséget egymásnak, ám a házasságuk zátonyra futott.
Vágólapra másolva!

A közelmúltban Janicsák Veca több helyen is beszélt a magánéletükről. Az énekesnő részletesen nyilatkozott az egészségi állapotáról és arról is, hogy amikor a gyermekük másfél éves volt, különváltak a férjével, de nem akarták elengedni egymást. Párterapeuta segítségét is igénybe vették, akkor sikerrel is jártak, ám most nem volt visszaút - elválnak.

Janicsák Veca és férje Forrás: LadányiJancsóÁbel

Ladányi Jancsó Ábel napokig hallgatott, de mostanra úgy érezte, tisztáznia kell a helyzetet.

– Azt tartottam volna korrektnek, ha a feleségem tájékoztat a cikk tartalmáról és konzultál velem, mielőtt kijön, ha már úgy érezte, meg kell ezt osztania a világgal. Szomorú, hogy előrébb való volt neki a cikk időzítése a videóklipje népszerűsítéséhez, amikor ilyen súlyos témákról nyilatkozott, mint a betegsége, a válásunk és a gyermekünk – mondta a Blikknek Ábel.

– Papíron még nem váltunk el, és szeretném, ha Veca tudomásul venné, hogy a hatéves kislányunknak apukája is van, akinek ugyanolyan jogai vannak, mint neki – szögezte le Ladányi Jancsó Ábel. – A jövőben sem kell egyedül nevelnie a gyermekünket, mert a válás után is Emma életének ugyanolyan szerves része szeretnék lenni.