Kulcsár Edina elhagyott férje, Csuti szerint az a jó, ha néha a nő fizet

Csuti
Vágólapra másolva!
Szabó András, ,,Csuti" az Instagram - oldalán, egy kérdezz-felelek játék keretén belül árulta el azt, hogy úgy érzi, készen áll az új szerelemre és azt is, hogy mire kell számítania azoknak a lányoknak, akik ismerkedni szeretnének vele.
Vágólapra másolva!

Idei éve nem is kezdődhetett volna rosszabbul: két gyermekének édesanyja, Kulcsár Edina bejelentette, hogy már mást, egészen pontosan a rapper G.w.M.-et szereti. A családi házból kiköltözött, azóta is egy szállodában lakik. Az elmúlt hónapokban a barátai tartották benne a lelket és a sportban vezette le a dühét, csalódottságát.

Csuti Forrás: Instagram

Megérkezett azonban a tavasz és a múltat hátrahagyva már úgy érzi, készen áll továbblépni. Fény derült a játék során arra is, hogy Csuti hogyan gondolkozik a párok között a költségek megosztásáról: ,,Páros hetente 70-30% a férfi javára, de minden második pénteken a nő fizet!"

Amennyiben a leendő szerelme minden kritériumnak megfelel és komolyabbra fordul a kapcsolata, azt ígérte: nem fogja titkolni az új barátnőjét és nyíltan felvállalja majd őt.