Öngyilkossággal fenyegetőzött a felesége előtt az RTL Klub sztárja

Molnár-Fazekas Vivien
Vágólapra másolva!
Hétfő este a színész miatt rendőrt hívtak, mert a felesége, Molnár-Fazekas Vivien előtt azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz.
Vágólapra másolva!

"Először csak egy rendőrautót láttunk, az egyenruhások bementek a házba, nem sokkal később mentő érkezett, ami később elszállította Gusztit" - mesélte a Blikknek egy közelben lakó. "Guszti nem volt túl jó állapotban, de Vivien is megviseltnek tűnt, szerintem sírhatott is" - tette hozzá.

A színész a lap szerint azzal fenyegetőzött, hogy öngyilkos lesz, a rendőröket pedig azért riasztották, mert párja félt, nehogy tényleg tragédia történjen.

Gusztáv és Vivien állítólag vitáztak, majd a hölgy kijelentette, máshol alszik, erre reagálhatott drasztikusan a színművész. Nem először fordulhat meg hasonló gondolat Gusztáv fejében, hiszen korábban hasonlóról beszélt volt párja, Ildikó, aki azzal vádolta a színészt, hogy ittas állapotban bántalmazta közös gyermeküket.

Forrás: Molnár-Fazekas Vivien/Instagram

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs osztályától megerősítették, hogy volt intézkedés a színész és kedvese gödöllői otthonánál. "A járőrök 2022. május 2-án 21 óra 50 perckor jelentek meg egy gödöllői háznál, ahonnan egy öngyilkossággal fenyegetődző férfiről kaptak bejelentést. Bántalmazásról szóló jelzés, feljelentés nem érkezett, bűncselekmény gyanúja nem merült fel."

A rendőrök biztonsági intézkedés keretében mentőt hívtak hozzá, akik megfigyelésre kórházba vitték.

Említettem itthon, hogy ennek nincs értelme, el kell dobnom az életemet. A feleségem, Vivi egy ismerősünknek mesélte ezt, ő hívta az illetékes szervet. Az egésznek az az oka, hogy rettenetesen hiányzik a gyermekem. Alapvetően szeretem az életemet, nem akarom eldobni magamtól, de nyolc hónap küzdelem az sok, az ember néha belefárad" - árulta el.