Kiderült, mennyit keres Majka egyetlen koncerttel

Majka
Vágólapra másolva!
Attól nem változott a Majka-produkció fellépti díja, hogy már nem Majka-Curtis-ként lépnek színpadra a rapper és zenészei.
Vágólapra másolva!

Egy fellépés közel hat és félmillió forint, plusz útiköltség, amelyből – ha minden zenészt, segítőt és technikát kifizettek, úgy kétmillió maradt, amelyet pár héttel ezelőttig megosztott egymás között a két rapper. Mostanra ez talán annyit változott, hogy Majka többet vesz ki és feltehetően a csapatnak is kicsit több gázsit ad, neki úgy másfél millió maradhat koncertenként – saccolta a leosztást a Blikknek egy szakmabeli.

Majka lett a Forbes listáján a legértékesebb magyar celeb Forrás: Instagram

Az idei kilenc állomásos swingturné, a 11 közös Majka-Curtis, majd az azóta megtartott Majka-buli, illetve a turné további meghirdetett kilenc koncertje után közel 43 millió forint ütheti Majka tenyerét. Emellé számlázhatja le azt a nagységrendileg 15 millió forintot, amelyet a lap információi a Sztárban Sztár leszek! zsűrifeladatával keres majd a jövőben.

A sztár reklámértéke sem kevés, nem véletlen az, hogy nemrég egy közel 40 millió forintot érő Mercedes GLS 400D-t kapott az autót forgalmazó cégtől, de volt állandó influenszere a Szerencsejáték Zrt.-nek, a fogyása alatt egy étrend-kiegészítő és egy egészséges táplálkozást segítő cégnek, de az Instagram-oldala tanúsága szerint új szemüveget vagy telefont sem kell feltétlenül saját pénzből vásárolni.