Újabb Curtis koncert marad el a hétvégén

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Úgy tűnik, Curtis hamar túltette magát a Majkával való szakításon, külön utakon folytatja, és továbbra is fellép egyedül. A múlt hétvégén azonban ismét hiába várták a rajongók, az utolsó pillanatban lemondta a fellépést, és a következő koncerten sem lesz ott.
Vágólapra másolva!

Múlt hétvégén a rajongók csalódottan vehették tudomásul, hogy Curtis jó ideje meghirdetett koncertje elmarad. A rapper ugyan határozottan kijelentette, hogy nem tértek vissza korábbi problémái, a legutóbbi fellépése mégis meghiúsult, és azóta sem született magyarázat, hogy pontosan mi is indokolta lemondást.

Fotó: Polyák Attila - Origo

Míg mennek a találgatások, a következő koncertjét is lemondták, a szervezők tették közé a hírt.

"MŰSORVÁLTOZÁS! Technikai okok miatt Curtis fellépése elmarad. Helyette elhoztuk Nektek az AK26-ot!" - írták. A rajongók a legújabb, ismét elmaradó koncert hírére azonnal találgatni kezdtek és azt feltételezték, hogy újra nehéz helyzetben van az előadó, de Curtis is kommentálta az esemény lemondását.

- írta oldalán.

A Dabasi Sör és Gasztro Napok szervezői a Facebook-oldalukon keresztül pedig meg is erősítették, hogy valóban az elmúlt események miatt mondták vissza a fellépést. "Sziasztok! Szeretnénk tisztázni a helyzetet! NEM CURTIS LÉPETT VISSZA! Az elmúlt napok történései miatt a szervezőség döntött a műsorváltozás mellett! Köszönjük a megértést, tényleg nagyon sajnáljuk! Elnézést a rajongóktól! Be fogjuk pótolni!" - üzenték.