Nagy változások lesznek Korda György és Balázs Klári életében

Csináljuk a fesztivált döntő 2022 április 2-án, Korda György, Balázs Klári
Vágólapra másolva!
Korda György és Balázs Klári 32 év után eladták szemlőhegyi villájukat. Kiderült, hogy az épületet szerkezeti szintig visszabontják és hét luxuslakást alakítanak ki benne, melyben kettőt megtartanak. A döntésre a rezsiárváltozás is motiválta őket, de korábban is felmerült már köztük a téma - derül ki a HírTV műsorából.
Vágólapra másolva!

Korda György és Balázs Klári a Radar című műsorban beszéltek arról, hogy milyen takarékoskodási megoldásokat találtak, többek közt a híres Korda-villát is emiatt adták el, bár, mint mondják, ők mindig spóroltak, sosem szórták a pénzt. Egy ekkora ingatlannál a számlák a milliós összeget is elérhetik télen, ezért nem volt kérdés, hogy változtatnak az életükön.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

A házaspár egy kisebb ingatlanban költözik, ott kezdenek új életet, de ez cseppet sem zavarja őket. "Nem királyi udvarba született senki, olyan nagy cirkuszt nem kellene csinálni abból, hogy egy picit figyelni kell" - mondta az énekesnő. "Sokgyerekes családból jöttem, ahol spórolni kellett. Ott nem lehetett megcsinálni azt, hogy égve hagyjuk a villanyt" - tette hozzá, és arról is beszélt, ők hogyan takarékoskodnak: hetente egyszer mosnak, a szárítógépet a jó időben nem használja, és az ételek közül sem válogatnak, szívesen főznek paprikás krumplit, lecsót vagy főzeléket.

Korda György kötelességének érzi, hogy adjon másoknak, mivel ők rengeteget kaptak az életük során az emberektől, amiért nagyon hálásak.