Százmilliós kár érte Nótár Maryt: állítja, hogy évekig folyamatosan meglopták

Nótár Mary
Vágólapra másolva!
Nótár Mary pert nyert egykori kiadójával szemben. A felek személyi szabadság korlátozása és több, mint 80 millió forint bevételkiesés miatt is perben álltak egymással. Mint a Life TV-n ma, feburár 7-én reggel elmesélte, egyszer nem a menedzsment, hanem az énekesnő kapta meg a fellépésért járó összeget, igencsak megdöbbent, ugyanis 100 ezer forinttal többet adtak neki. Egy évben 250 bulija is van, ki lehet számolni. 
Vágólapra másolva!

A népszerű lakodalmas-mulatós énekesnő, akit előszeretettel hívnak lagzikra, egy évben 250 koncertet is ad, van, hogy egy este többb helyre kell mennie, félórás-órás zenélésre. Mint a Life TV-n elmondta, egyszer nem a menedzsere vagy az iroda vette fel a pénzt, ami egy buliért járt, hanem neki fizette ki a megrendelő, így viszont megdöbbenve látta, hogy 100 ezer forinttal több lett a gázsija.

Nótár Mary Forrás: facebook / Nótár Mary

Ekkor ügyvédet fogadott, mert úgy érezte, a "Youtube-bevétel is el lett mismásolva." Hosszú levelezgetések után elfogadta a kiadó, amit Nótár és ügyvédje ajánlott. "Mondták, ugorjak be a módosított szerződésért, a heti gázsimat is fel kellett vennem. Késve értem oda, mert anyukám rosszul lett" - magyarázta. Ott ketten fogadták, majd nekiestek, hogy miért késett, miért merte felemelni hangját. Aztán megrángatta valaki, ketten ráncigálták vissza a szobába, de maradt nyom a testén, erről orvosi látlelet is van - állította.

Eztán elindult egy büntetőeljárás is, másodfokon megnyerte. A bő hétmillió forintos perköltséget a volt kiadójának kell kifizetnie, Nótár Mary pedig jelezte, hogy most az elmaradt haszon kiszámolásán dolgoznak. A rajongóinak még várnia kell, nyár végén jön az új szólóalbuma.