Megismerkedésükről mesélt Vágó Bernadett és Miller Zoltán

Magyarország, szeretlek! Pindroch Csaba, Miller Zoltán, Vágó Bernadett
Vágólapra másolva!
A színház világnapját ünnepelték a Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásában. A műsorból az is kiderült, hogy a színpadnak köszönheti szerelmét a két csapatkapitány is, Vágó Bernadett és Miller Zoltán.
Vágólapra másolva!

Bár a Duna népszerű műsorában hétről-hétre ellenfelekként gyűjtik a pontokat, a magánéletben egy párt alkot hazánk két kiváló énekes-színésze, Vágó Bernadett és Miller Zoltán. A házaspár a Magyarország, szeretlek! adásában ezúttal elmesélte annak történetét, hogyan szerettek egymásba annak idején.

„Úgy emlékszem, hogy egy főpróba után megöleltük egymást - ami gyakori, hiszen színészként így szoktunk egymásnak gratulálni – és azt éreztem, hogy ez az ölelés többet jelent, mint a többi. Valahogy egybeolvadtunk abban a pillanatban. Egymásba szerettünk és egy gyermekünk is született" – mesélte megismerkedésükről Pindroch Csabának Miller Zoltán.

Forrás: MTVA

„Semmi jót nem adnak könnyen, megküzdöttünk a szerelmünkért. 2007-ben dolgoztunk együtt először, egy mesefilm kapcsán. Ő volt a hercegem, csak akkor még nem tudtam, hogy ez később valósággá válhat" – tette hozzá Vágó Bernadett, aki már nemcsak a hétköznapokat, hanem a vasárnap estéket is együtt tölti férjével, amióta a Duna vetélkedőjének csapatkapitányai lettek.

A legutóbbi adásban az énekes-színészek kollégáikkal alkottak egy-egy csapatot, aminek apropója a Nemzetközi Színházi Intézet kezdeményezéseként létrejött színházi világnap volt, amelyet minden év március 27-én ünnepelnek. Hogy ezúttal a Száraz Dénes, Seres Zoltán és Polyák Lilla által alkotott piros csapat, vagy a zöldeket erősítő Trokán Anna, Pesák Ádám és Mahó Andrea együttese volt-e az eredményesebb, kiderül a Magyarország, szeretlek! legutóbbi adásából, amely már újranézhető a Médiaklikken.