Shakira és Piqué botránya: egyre nevetségesebb hazugságokkal magyarázkodnak

Gerard Piqué, Shakira
Colombian musician Shakira and partner Kosmoa Founder and President, Spanish football player Gerard Pique attend the Davis Cup Presentation on September 5, 2019 in New York. (Photo by Bryan R. Smith / AFP)
Vágólapra másolva!
Újabb verzió látott napvilágot arról, hogy Shakira miért szakított 12 év után Gerard Piquével: egy ismerősük szerint főleg a pénz miatt ment szét a sztárpár, nem az általuk emlegetett megcsalás volt az igazi ok.
Vágólapra másolva!

Shakira és Gerard Piqué pár hete jelentették be, hogy szakítottak, miután az énekesnő rajtakapta a focistát egy másik nővel – legalábbis ez volt a hivatalos indoklás.

Shakira húgának a volt barátja, Roberto Garcia most az ESdiario nevű spanyol lapnak beszélt a történtekről, szerinte valójában anyagi okból szakított a sztárpár.

Gerard Piqué és Shakira még együtt Forrás: AFP/Bryan R. Smith

A férfi elmondása szerint Piqué egy befektetéshez nagyobb összeget kért kölcsön Shakirától, az énekesnő és a pénzügyeit kezelő családja azonban visszautasította a kérést, nem akarták a pénzügyeket a magánélettel keverni.

Shakira és Piqué között ezután fagyossá vált a viszony, de Garcia szerint korábban sem volt köztük minden rendben: "Shakira azért ragaszkodott Piquéhez, mert szerette volna, hogy ő legyen a gyermekei apja, ami meg is történt, hiszen két csodálatos gyerekük született. Azt viszont tudta, hogy soha nem megy hozzá feleségül" – magyarázta.