Ahogy korábban megírtuk, nemrég egybekelt párjával Alexandra Daddario a True Detective, az újabb Baywatch és A Fehér Lótusz sztárja. Férjével, Andrew Form producerrel már el is utaztak nászútra, mely nem a rendhagyó módon telik az ifjú pár számára.

Autóval járja az országot Alexandra Daddario és férje, melynek fedélzeti kamerája rögzítette azt az esetet, amikor a színésznő életveszélyes helyzetbe sodorta magát azzal, hogy egy bajba jutott teknős segítségére sietett.

A videón látható, ahogy egy gyorsforgalmi úton, nagyon óvatosan közelíti meg az állatot, akit alig tud felkapni az arra haladó autók közül. Szerencséjére ő is és a teknős is sértetlenül megúszták a mentőakciót.

A színésznő a nemes tettről készült felvételt meg is osztotta hivatalos Instagram-oldalán, hogy figyelmeztesse embertársait arra, hogy vigyázzanak az úton átkelő és veszélyben lévő állatokra. A felvétel mellé viccelődve csak annyit írt „honeymoon", azaz nászút, hogy érzékeltesse, jelenleg így telnek a mézes hetek.

Daddario azóta újból bejelentkezett a közösségi oldalán, már a floridai tengerpartról, ahol egy lapozható galériában mutatta meg, hogy már felhőtlenül élvezi a nászutat.