Otthonba került Ganxsta Zolee édesanyja

Kassai Ilona
Budapest, 2017. március 1. Kassai Ilona (Zana Józsefné, született Hiller Ilona) Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas színésznő a Hogy volt?! című tv-műsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának 3-as stúdiójában. A műsorban az egykori gyermekszínházat idézték meg. MTVA Fotó: Zih Zsolt
Vágólapra másolva!
A pénteken 94. születésnapját ünneplő Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, Kassai Ilona két hete költözött egy gondozóotthonba, ahol szakképzett ápolók viselik gondját - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

A Blikk meglátogatta Kassai Ilonát, aki elmondta, ő döntött arról, hogy elhagyja az otthonát két héttel ezelőtt.

A testvérem, a szüleim már régen meghaltak, a fiam pedig rengeteget dolgozik, így ő is ritkán jött. Az unokáimnak is megvan a saját életük, nem várhatom el tőlük, hogy állandóan velem foglalkozzanak. Rossz volt egyedül ülni a lakásban reggeltől estig, és arra várni, hogy végre történjen valami. Magányosnak éreztem magam, akinek nincs kihez szólnia. Ráadásul pár éve volt az a balesetem, amikor elestem és megütöttem magam. Azóta is szédülök, nem sikerült meggyógyulnom, ezért nem is nagyon mentem sehová, mert mindig attól féltem, hogy összeesem az utcán" - mondta.

Kassai Ilona Kossuth-díjas és Jászai Mari-díjas Forrás: MTI/Zih Zsolt

A színésznő fia, Ganxsta Zolee rapper persze látogatta őt, amikor csak tudta, ám mostanában egyre kevesebb ideje van, Ilona ezért döntött az otthon mellett. Az ápolók és a többi lakó szeretettel fogadta őt, még a születésnapját is megünnepelték pénteken.

A teljes hírt a Blikk oldalán olvashatja.