Baukó Éva durván szidta a drogszeánsz résztvevőit: Anett nem egy észlény, Aleska álszent

Baukó Éva
Vágólapra másolva!
Baukó Éva megint nem rejtette véka alá a véleményét: ezúttal a siklósi erdőben történt teaszeánsz főszereplőiről, Sáfrány Emeséről és VV Anettről írt.
Vágólapra másolva!

Béres Anettet a történtek óta egy pécsi kórházban kezelik, orvosi utasításra mozdulatlanul kell feküdnie. Rehabilitációja várhatóan heteken keresztül tart majd, és az, hogy lelkileg mikor jön majd rendbe, erősen kérdőjeles. Mint kiderült, VV Anett éppen annak a Sáfrány Emesének a társaságában vett részt a tudatmódosító szereket tartalmazó teával felturbózott szeánszon, akit egy hete már bírált Baukó Éva.

Forrás: Baukó Éva

Az eset kapcsán most újra nekiment a volt pornósnak, a megsérült reality sztár mellett pedig kiáll.

"Sziasztok! Mint azt tudjátok, nem tudtam posztolni egy hétig, mert a múlt heti Aleskás posztomat többen jelentették, és a Facebook lekorlátozott. Nem volt benne semmi csúnya szó, semmi primitív megfogalmazás. Anett-sztori. Nyilván nekem is van véleményem, rengeteg negatív kommentet láttam vele kapcsolatban a hírportálokon, amit, úgy gondolom, ez a lány egyáltalán nem érdemel meg. Ennek a lánynak egyetlenegy hibája volt! Nem tudott elszakadni a hírnévtől, nem tudta elfogadni, hogy lejárt lemez, és mindig az aktuális celeblányokba (Szögeczki Ági, VV Zsófi, Megyeri Csilla, most pedig Aleska) kapaszkodott. Azt gondolta, hogy általuk még mindig A kategóriás celeb lehet.

Ezek a barátságok nem igazi őszinte barátságok, Instán kirakat-álszent próbálkozások ezek.

Anettnek mielőbbi felépülést kívánok" – írta közösségi oldalain Baukó Éva.