Újabb Curtis-koncert marad el, már nem bíznak benne

30 éves Szerencsejáték Zrt., Majka & Curtis
Vágólapra másolva!
Alig néhány nap kihagyás után újabb Curtis-koncert marad el - ám ezúttal a szervezők döntöttek úgy, hogy nem kérnek a rapperből. Pedig a dabasi Sör és Gasztro Napok szombati napjának az újpesti focistából lett rapper lett volna a fő attrakciója, de helyette az AK26 zenél majd - írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Másfél héttel ezelőtt Curtis nem jelent meg a Majkával közös koncertjén, ami után a rapper duó tagjai úgy döntöttek, tizenkét év után külön utakon folytatják. Egy hétre rá Curtis büszkén hirdette friss szóló fellépéseit, az első Balatonlellén volt, Monorierdőn azonban a rapper már nem jelent meg.

Azóta kiderült, hogy Curtis következő fellépése is elmarad: hétfőn 18 órakor a rendezvény Facebook-oldalán megjelent egy rendkívüli poszt, miszerint technikai okok miatt elmarad a rapper fellépése. A rapper a 24 óráig megtekinthető Instagram-storyban reagált:

"Nem az én hibámból nem lesz a dabasi buli megtartva! Mielőtt menne a kavarás! A szervezők nem akarták velem megtartani a bulit!" – írta.

A Blikknek a dabasi rendezvény szervezője elmondta, hogy valóban ők mondták le a koncertet.

A rendezvény nem ingyenes, a különböző koncertekre külön jegyeket kell venni, ezért úgy gondoltuk, hogy kockázatos lenne vállalni Curtist, hiszen biztosan lettek volna olyanok, akik kifejezetten rá lettek volna kíváncsiak. Nem akartunk gyors megoldásokat keresni, ez így biztonságos. Curtis szerencsére megértő volt" – magyarázta a rendezvényt szervező Samafest egyik munkatársa.