Ezek voltak Olivia Newton-John legjobb jelenetei a Grease-ből

Olivia Newton-John
Vágólapra másolva!
A Grease egy 1978-as film, az alapja egy 1971-es színházi musical volt, ezzel lett világszerte ismert John Travolta és Olivia Newton-John (jó, a Szombat esti láz 1977-es, de a Grease sokkal nagyobb dobás volt). Ők alakították Danny Zukót és Sandy Olssont: a vagány, nőcsábász, laza, flegma srácról kiderült, hogy valójában törékeny a lelke és  szerelmes típus, a jó tanuló, szelíd, csendes lány pedig a végén igazi vadmacska lett, egy hódítani kész, bőrdzsekis szexbomba. Minden idők egyik legnépszerűbb musicalje lett, hatalmas slágerekkel, a lemezeladások is hatalmas profitot termeltek, nézzünk is pár emlékezetes jelenetet a filmből!
Vágólapra másolva!

Summer Nights

A nyári kalandokra, élményekre emlékeznek külön a lányok, külön a fiúk, és ekkor még nem sejtik, hogy találkozni fognak újra a szerelmesek. 53 millió megtekintés fölött jár a dal a YouTube-on.

Hopelessly Devoted To You

Sandy itt még egy romantikus ámodozó, házibulin való lassúzásra alkalmas, szerelmes dalt énekel. John Farrar írta a dalt, és nem volt benne az eredeti, színpadi musicalben, csak 1978-ban vették fel, direkt ehhez a filmhez.

Born To Hand Jive

Egy őrületes rock and roll buli, verekedéssel, hisztivel, féltékenységgel, rengeteg tánccal, vicces jelenettel. Sandy a vége felé kiront a táncparkettről, Danny nélküle nyeri meg a táncversenyt. 3.15 körül jön a dráma, amikor elragadják Danny Zukót a szende szőkétől - ő meg hagyja.

You're The One That I Want

Travolta karaktere, Danny megpillantja az igencsak átváltozott Sandyt, aki egy illedelmes, elegáns, halkszavú kislányból egy dögös nő lett hirtelen - Olivia Newton-John amúgy már 30 éves volt, amikor ezt a gimis szerepet eljátszotta. 157 millió megtekintésnél jár a YouTube-on (az egyik verzió, mert van több is), egyértelműen óriási sláger lett.

We Go Together

És a szomorú búcsú, amely közben nagyon vidám végjáték, a videón 4.30-tól, a T-Birds és a Pink Ladies csapata bulizik még egyet utoljára.