Így indul az ősz a 25 éves TV2-n: visszatérnek a legnépszerűbb műsorok, bemutatkoznak újdonságok

tv2
Vágólapra másolva!
Díjnyertes és nagysikerű műsorok új évadával és vadonatúj formátumokkal várja ősszel a nézőket az idén 25 éves TV2. A tévés főszezont hivatalosan szeptember 3-án, stílusosan születésnapi show-jának első adásával indítja a csatorna, amit szeptember 4-én a közönségkedvenc Sztárban Sztár leszek! első előválogató adása követ. Új formátumokból sem lesz hiány, ezek közül az első a Money or Love – Fogadj a szerelemre!, aminek premier epizódját szeptember 4-én a TV2 vetíti, folytatása pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n látható.
Vágólapra másolva!

A TV2 25 évvel ezelőtt, 1997 október 4-én kezdte meg adását és azóta megkerülhetetlen szereplője a magyar kereskedelmi televíziózásnak. A két és fél évtizede működő csatorna megannyi szórakoztató, könnyed, drámai és utánozhatatlan műsorral ajándékozta meg nézőit, akiknek most szeretné meghálálni a TV2 képernyője előtt töltött idejüket.

Ősszel, a 25. évforduló alkalmából a TV2 születésnapi showműsora újra felidézi legsikeresebb műsorait, összeállítja sikerlistáit, meginvitálja legfontosabb szereplőit és legnépszerűbb képernyőseit. A TV2-25! című műsorsorozat első adását szeptember 3-án tűzi műsorára a TV2. A nosztalgikus hangulat garantált: egykori és aktuális kedvencek archív felvételeken, frissen forgatott kisfilmekben és meghívott vendégként a születésnapi show stúdiójában is emlékeznek az elmúlt negyedszázadra.

Olyan legendák is visszatérnek egyetlen adás erejéig, akik évek, sőt évtizedek óta nem szerepeltek a TV2 képernyőjén. A stúdióműsor házigazdája Tilla lesz, aki hétről-hétre egy – az adott időszakban TV2-es – női műsorvezetővel együtt emlékszik majd vissza az emblematikus pillanatokra.

A szeptember 3-i adás a mára televíziótörténeti 1997-es indulással kezdődik, hogy aztán kalandozzon többek közt a Tények, a Napló, a Dáridó, a Szerencsekerék, a Kifutó, a Szerelem első látásra, a Mindent vagy semmit, a Multimilliomos, az Esti Broadway, vagy éppen a Gyerekszáj kulisszái közt.

Tilla műsorvezetőtársa ezen az estén Jakupcsek Gabriella lesz.

Sztárban Sztár leszek!

Szeptember 4-én 19 órától újra képernyőn a TV2 nagyszabású showja, a Sztárban sztár leszek! A harmadik évadban ezúttal is tehetséges civil jelentkezők mutatkoznak be a mesterek előtt. Nem volt könnyű dolga a négytagú zsűrinek: Köllő Babett, Tóth Gabi, Pápai Joci és Majka a Sztárban Sztár leszek! harmadik évadában is sok-sok tehetséges előadó sorsáról dönt.

Az előválogatókra érkező több ezer jelentkező feladta a mestereknek a leckét, akik ismét nem rejtik véka alá véleményüket.

Forrás: TV2

A legfiatalabb tehetség 14 éves az idei évadban, de lesz a versenyzők közt rocker és operaénekes, pankrátor és Chewbacca-jelmezes fiú a Csillagok háborújából. Magyar hírességek gyermekei idén is próbálkoznak a meghallgatáson, sőt, egy Gabriela Spanic-imitátor is bemutatkozik a színpadon. Természetesen olyan jelentkező is akad, aki a mesterek ősrajongója, és el akarja majd kápráztatni példaképét. Ősszel kiderül, ki lesz Magyarország legsokoldalúbb előadója 2022-ben.

Money or Love – Fogadj a szerelemre!

Hamarosan lehull a lepel, kik azok a vállalkozó szellemű csajok és pasik, akik a világ túlsó felén, a káprázatos Karib-térségben keresik a szerelmet.

A vadonatúj párkereső reality első epizódja szeptember 4-én, a Sztárban Sztár leszek! után debütál a TV2 műsorán, a további részek pedig hétköznap esténként 21 órától a SuperTV2-n láthatók.

A műsorvezető Demcsák Zsuzsa, aki összefogja és néha megkavarja a szálakat, ám a nézőkre is fontos szerep hárul majd a műsor során. Az egymás közötti kapcsolatok, barátságok, ellentétek, intrikák és taktikázás okozta izgalmakon túl látványos feladatok is színesítik majd a szereplők programját. A lányok és fiúk bár külön élnek, konfliktusokból így sem lesz hiány. E mellett pedig külön izgalmat rejt, hogy a nézők sem csak passzív szemlélői az eseményeknek, aktívan beleszólhatnak a párkeresők életébe, hiszen szavazhatnak, hogy ki maradjon és ki távozzon a szigetről. A tét hatalmas, a szerelem és a boldogság megtalálása mellett a fődíj 10 millió forint.