Sok szexszel és sok vérrel nyitott a Trónok harca előzménysorozata

Sárkányok háza
Vágólapra másolva!
Volt benne orgia is.
Vágólapra másolva!

Bemutatkozott a Trónok harca kultsorozat előzménye, a House of the Dragon, a Sárkányok háza. A Deadline.com szerint 9 millió 986 ezer nézőt érdekelt a premierje napján, vasárnap az Egyesült Államokban, ezzel az HBO saját sorozatai közt rekordot állított fel, nem volt még olyan premier, amelyet ennyien követtek volna.

Sárkányok háza HBO

Innen enyhén spoileres folytatás: az első rész 9 ponton áll az IMDb-n, ami igen jónak számít, főleg akkor, ha a Trónok harca utolsó részéhez hasonlítjuk, ugyanis a The Iron Throne szerény 4 pontot kapott a nézőktől.

Az HBO nem bízta a véletlenre, vizuálisan a sorozat remekül néz ki, hozza a eredeti széria utolsó két évadjának képi világát, és nem maradt ki a szex sem: volt sima aktus is, de kisebb orgiát is láthatott a néző egy kuplerájban. Intrika és cselszövés várható a folytatásban, vér pedig folyt bőven, bűnözők levágott testrészei mellett lovagi tornát is mutattak, amelyről nem minden lovag távozott élve. Főbb szerepekben Paddy Considine (Viserys Targaryen király), Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen hercegnő) és Matt Smith (Daemon Targaryen herceg) látható.