Kikerült egy videó a teljesen meztelen Kate Mossról

Horizontal FASHION HAUTE COUTURE COLLECTION FASHION SHOW VIRTUAL HEADSHOT SPRING SUMMER COLLECTION
British model Kate Moss presents a creation of British designer Kim Jones for the Fendi's Spring-Summer 2021 collection during the Paris Haute Couture Fashion Week, in Paris, on January 27, 2021. - British designer Kim Jones presents his first ever Couture Collection for Fendi since he joinded Italian fashion house Fendi as its lead designer for womenswear in September 2020. (Photo by STEPHANE DE SAKUTIN / AFP)
Vágólapra másolva!
Kate Moss a karrierjét félmeztelenül kezdte - bár akkor kifejtette, hogy ez mély nyomokat hagyott benne, a meztelenkedés most sem áll távol tőle. 
Vágólapra másolva!

A modell most saját márkáját reklámozza, anyaszült meztelen. Szeptember 1-től lesznek elérhetők a termékek, mint a testolaj, méregtelenítő tea. Ezzel a projekttel és a modellügynökségével foglalkozik mostanság leginkább, miközben ő maga visszavonult a modellkedéstől, és állítólag az alkoholt is letette négy éve - írja a Page Six.

Moss egy időben olyan sokat ivott, hogy a barátai Tartálynak becézték. A saját márkás termékeivel viszont a teljesen egészséges életet, természetességet hirdeti, ezért is látható a hozzá készült reklámfilben, teljesen meztelen, ahogy egy tóban sétál.