Kulcsár Edina férjhez megy, de még el sem vált

Kulcsár Edina, G.w.M.
Vágólapra másolva!
"Attól, hogy az első házasságom zátonyra futott, nem csalódtam a házasság intézményében, és amikor úgy alakul, boldogan mondok majd igent Márknak! - közölte a modell, volt műsorvezető. 
Vágólapra másolva!

Mint írtuk,, Kulcsár Edina és rapper-zenész barátja, G.w.M. a Mokkában jártak ma, ott elmesélték, hogyan tudta meg az apa, hogy újabb gyereke lesz, és arról is volt szó, hogy mi lesz a gyerek vezetékneve - erről itt olvashat.

Kulcsár Edina, G.w.M. https://www.instagram.com/gwmmusic

Kulcsár Edina elárulta, hogy attól, hogy az első házassága zátonyra futott, nem csalódott a házasság intézményében, és amikor úgy alakul, boldogan mond majd igent Varga Márknak. A volt szépségkirálynő fontosnak tartja, hogy a gyerek már úgy szülessen, hogy szülei házasok, nem csak élettársak.

Az esküvőre valószínűleg hamar kapnak időpontot,

mivel Kulcsár állapotos - csakhogy ehhez el kell válnia, ugyanis papíron még mindig Szabó András Csuti felesége.

Hogy mit reagált Csuti az újabb baba hírére, arról itt írtunk. Most a Blikk megkérdezte egy ismerősét, hogy várható-e hosszabb vita, huzavona. "Csuti nem akarja, hogy bármi probléma legyen, ezért hamarosan elkezdik Edinával intézni a válást. Nem fog sokáig húzódni, mert mindenben sikerült egyességre jutniuk" – fogalmazott az informátor.