Berki Krisztián édesanyja kitálalt: El akart válni a fiam

Berki Krisztián
Vágólapra másolva!
Berki Krisztián édesanyja azt állítja, a fia soha nem ütötte meg Mazsit. Az asszony is tudott róla, hogy a pár kapcsolata nem volt felhőtlen, szerinte Mazsi teherbe esése után változott meg minden.
Vágólapra másolva!

– Az elején tényleg nagyon szerették egymást, de amikor Mazsi terhes lett, minden megváltozott. Folyton csak pénzt követelt a fiamtól, veszekedett vele, majd ott is hagyta őt. Biztos vagyok benne, a menyem a végén már nem is szerette Krisztiánt, csak azt, amihez általa jutott. A fiam is csak szenvedett mellette, el akart válni, de a kislányuk miatt próbált küzdeni, mert nem akarta, hogy Emma is csonka családban nőjön fel, ahogy ő és Natika is – magyarázta a Blikknek Júlia asszony, aki azért döntött úgy, hogy kitálal fia házasságáról, mert úgy érezte, Mazsi az utóbbi időben nem viselkedett vele tisztességesen.

Berki Krisztián Forrás: Berki Krisztián/Instagram

– Nagyjából egy hónappal ezelőtt találkoztam vele és az unokámmal, és nagyon nem tetszett az a stílus, amit megengedett magának velem szemben. Azok után, amiket ott mondott, már nem tudtam tovább magamban tartani mindent. Meg fogom védeni a fiamat a halála után is, még ha emiatt egy jó darabig nem is láthatom Emmácskát. Az unokámmal szeretném tartani a kapcsolatot, de erre a nőre nem vagyok kíváncsi – mondta Júlia.