2022: Az év legbotrányosabb válásai és szakításai a magyar sztárvilágban

kulcsár edina
csuti
horváth gréta
szabó zsófi
Vágólapra másolva!
Az év egyik legnagyobb meglepetése volt a magyar sztárok közt, hogy Kulcsár Edina váratlanul elhagyta a férjét, majd pár héttel később kiderült, hogy máris új barátja van, akitől azóta gyereket is vár. Szabó Zsófi és Shane Tusup rejtélyes kapcsolata, jegyessége és szakítása is 2022-ben volt, mint ahogy ebben az évben hagyta el Horváth Grétát is a férje egy táncosnő miatt. Lássuk, melyek voltak az év legbotrányosabb szakításai és válásai!
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina és Csuti

Kulcsár Edina szépségkirálynő és férje, Szabó András Csuti szakítása a 2022-es év elejének hazai bulvárszenzációja volt, naponta történt valami a páros körül, és azóta is folyamatosan születnek cikkek róluk.

Nem csoda, hiszen a modell pár héttel a szakítás után máris G.w.M oldalán tűnt fel, akivel azóta első közös babájukat várják, és hónapok óta együtt élnek.

Forrás: Csuti/Instagram

Csuti is próbált új párt találni, miután Kulcsár Edina elhagyta. Először egy Gina nevű lányt mutatott be nyilvánosan, majd a Farm VIP forgatásán összejött Szorcsik Vikivel, akivel eleinte sejtelmesen üzengettek csak, majd kiderült, hogy véget is ért a szerelem, mielőtt azt nyíltan is vállaták volna.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid

Januárban derült ki, hogy válik az Ázsia Expressz második évadát megnyerő pár: a férfi maga vallotta be, hogy megcsalta a feleségét. Azóta kiderült, hogy az akkor még szintén házas Stana Alexandrával jöttek össze, és azóta is együtt vannak. Úgy tudni,

Horváth Gréta teljesen kiborult, amikor Meggyes Dávid közölte, hogy elhagyja: válaszul felgyújtotta a férfi ruháit.

Forrás: Horváth Gréta/Instagram

Horváth Grétát azóta eljegyezte egy ismeretlen férfi, akit nem szeretne megmutatni, és nem is szívesen beszél róla. Korábban elmondta, hogy nagyon csalódott, de képes továbblépni.

Dobó Kata és Szente Vajk

A pár kapcsolata fél év után, az év legelején futhatott zátonyra, de szerelmüket és annak végét diszkréten kezelték, nem teregették ki a sajtónak.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

"Nem kapkodtak el semmit, sokáig randiztak, lassan ismerkedtek. Bár nagyon megszerették egymást, mások voltak az elképzeléseik a jövőt illetően.

nem tervezték, hogy összeköltöznek, ezért tudták, előbb-utóbb meg kell hozni a döntést" - mondta egy ismerősük az év elején.

Aleska Diamond

Tavasszal derült ki, hogy egyedül maradt a kisfiával Aleska Diamond, aki azóta túltette magát a csalódáson, és TNT Inti mellett bukkant fel, már hivatalosan is egy párt alkotnak.

Forrás: Aleska Diamond

Egy közös célunk megmarad az életben, mègpedig az, hogy fiunkat szeretetteljes környezetben neveljük fel és a lehető legkevesebbet érzékeljen ebből a helyzetből" - írta oldalán korábban.

Lapozzon, nézze meg a többi botrányos szakítást is!