Jolly fenyegetőzik: levadássza az ellenségeit

Jolly
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, a napokban dühöngött és perrel fenyegetőzött Jolly, mert szerinte hazugságokat állítanak róla. Most kiderült, hogy azóta a rendőrséghez fordult és megtette a felejentést.
Vágólapra másolva!

Jolly nagyon dühösen reagált egy róla szóló hírre, ami arról szólt, hogy nem kíváncsi a szüleire és nem látogatja őket, miközben ő milliókat keres és habzsolja az életet.

"Nem ez az első eset, hogy egy ilyen oldal hazugságokat terjeszt rólam és a családomról! Most édesapámmal akartak maguknak kattintásokat generálni, felhánytorgattak egy több éves sztorit, amit még ki is színeztek...

Nekem a családomnál nincs fontosabb, ezért amíg a szívem dobog, segíteni fogom őket! Ezért is felháborító számomra, hogy valaki ilyen hangnemben ír a szeretteimről..." - kezdte a Borsnak Jolly, aki megtette a szükséges lépéseket: ügyvédet fogadott és a rendőrségen is feljelentést tett.

Forrás: Jolly/Instagram

"Eljutottam arra a pontra, hogy azt kell mondjam, nincs tovább... Megelégeltem ezeket a rosszindulatú cikkeket, kommenteket, és a végére fogok járni, hogy kinek van ebben benne a keze.

Az ügyvédem utánanézett mindennek, tudjuk, hogy az állítólagos hírportál nincs bejelentve a magyar médiahatóságnál, azaz kamu az egész... Azt is mondta nekem az ügyvéd úr, hogy ezek az oldalak külföldi IP-címről üzemelnek, viszont azt sikerült kiderítenünk, hogy a szóban forgó portál egy tatabányai céghez van bejelentve. Én lementettem a cikket, a rosszindulatú kommenteket, és természetesen azokat az oldalakat is, akik tovább terjesztik ezt a hazugságot, illetve megtettük a feljelentést.

Én a végletekig el fogok menni, a pénz nem akadály!" - tette hozzá.