Újabb csapás érte a Sztárban sztár versenyzőjét, Judyt

Sztárban Sztár, TV2, szórakoztató műsor, TV, tévé, 2023.01.31. Judy
Vágólapra másolva!
Ahogy korábban írtuk, Kiss Judyval furcsa dolgok történtek az utóbbi időben, ugyanis személyes közösségi oldalait érte hackertámadás, melynek következtében még terrorista tartalmakat is osztottak meg a nevében. Az Origónak is beszélt a bonyolult ügyről és annak ellenére, hogy már korábban kért informatikustól segítséget, úgy tűnik, mégsem oldódott meg a dolog.
Vágólapra másolva!

Judy nagy örömmel vágott bele a TV2 szórakoztató show-műsorába, a Sztárban sztárba, melytől remélte, hogy kicsit kizökkenti őt a mindennapokból. Kislánya is támogatta, hiszen érezte, hogy anyukájának szüksége van a változásokra, valamilyen kihívásra.

Judy elsőként Cserháti Zsuzsa bőrébe bújt a TV2 műsorában Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

Az első élő show-ban Cserháti Zsuzsát alakító Judy szép pontszámmal jutott tovább, nagy sikert aratott mind a nézők, mind a zsűri körében, mégsem lélegezhet fel, ugyanis tovább bonyolódik a közösségi oldalai ellen indított támadások ügye. Eddig csak személyes oldalait törték fel, most az együttese, a Groovehouse oldala is áldozatul esett a hackereknek.

Judy mérgesen osztotta meg a közösségi oldalán, melyet nagy nehezen visszaszereztek, hogy ne nézzék a Groovehouse oldalára feltöltött tartalmakat, ugyanis nem ők kezelik azt.

Szóval senki ne lepődjön meg a mostanság kitett tartalmakon" - írta egy 24 órán át elérhető Instagram-történetben Judy.

Az énekesnő közösségi oldalai után, most az együttes oldalát célozták meg a támadók Forrás: Judy Instagram