A rendőrséget és Lagzi Lajcsit szidja Alekosz

alekosz
Vágólapra másolva!
Durván kikelt magából Nagy Alekosz, akire a szomszédok hívták rá a rendőrséget vasárnap éjszaka. A botrányhős persze sajátos módon reagált a történtekre, még a börtönbevonulását halasztgató Lagzi Lajcsit is belekeverte az ügybe.
Vágólapra másolva!

Nagy Alekosznak is megvan a véleménye Lagzi Lajcsi ügyéről, aki azon ügyködik, hogy valahogy elkerülje a rá kiszabott három év és hat hónapnyi börtönbüntetését. A botrányhős eddig nem foglalt állást az ügyben, de most, hogy a rendőrség hozzá szállt ki, úgy érezte, hogy eljött az ideje, hogy kritizálja a rendőrséget és Lagzi Lajcsit egyaránt.

Nagy Alekosznál társaság gyűlt össze vasárnap este, zenét hallgattak, ami miatt a szomszédok rendőrt hívtak. Nagy Alekosz szerint rendőri túlkapás volt, hogy nyolcan, két-három rendőrautóval vonultak ki azért, mert kicsit hangosabban hallgaták Zámbó Jimmy dalait. Úgy gondolja, nem ezzel kellene foglalkozni a rendőrségnek, ezért Lagzi Lajcsi példáját hozta.

– idézi a Bors a közösségi oldalán, illuminált állapotban nyilatkozó botrányhőst. Nagy Alekosz azt állítja, hogy az őt bejelentő szomszéd korábban már megdobálta az ablakát is paradicsommal, tojással. Az intézkedő járőrök Nagy Alekosz szerint kétszázezer forintos büntetést helyeztek számára kilátásba.

Alekosz a Szerencsekerékben tv2