Így fogadta a közönség Tóth Andi visszavonulásának hírét

Tóth Andi
Vágólapra másolva!
Sokan nem tudják szó nélkül hagyni Tóth Andi pár órája közzétett videóját, melyben bejelentette, hogy visszavonul és nem folytatja tovább az énekesi karrierjét.
Vágólapra másolva!

Még csak pár órája tette közzé videóját Tóth Andi, amiben elmondta, egyelőre abbahagyja a zenélést, mégis elképesztő mennyiségű hozzászólás érkezett a bejegyzése alatt. Rengeteg kommentelő csalódottan, de megértően reagált az énekesnő vallomására.

Tóth Andi a Hazatalálsz című sorozatban tv2

„Nem szabad feladnod Andi! Te egy istenadta tehetség vagy. Bármihez nyúlsz, arannyá válik a kezedben. Szükség van a hangodra!" – írta egy hozzászóló, míg egy másik aggódik Tóth Andiért.

„Vigyázz a Lelkedre! Énekelj sokat, és ha elég erős vagy, oszd meg velünk, a világgal. Nekem két számod is sok erőt adott az elmúlt 4 évben! A Parkban és a Kímélj...Tényleg! És tudom, hogy nem csak nekem! Sajnos nagyon gonoszok manapság az emberek, de én nagyon drukkolok Neked, hogy az a boldog lány legyél, akit a Parkban című klipben játszottál" – írta valaki.

Egy hozzászóló felfigyelt az énekesnő megjegyzésére, miszerint nem kedveli magát.

A legnagyobb jóindulattal írom, hogy muszáj lenne szakember segítségét kérned. Amíg Te magadat nem szereted, miért várod, hogy mások szeressenek? A tudatalattid úgyis tiltakozni fog ellene... hiszen az a program fut benned, hogy nem vagy szerethető. Nem az számít, hogy mi történt velünk a múltban. A történteket nem tudjuk megváltoztatni, de a hozzá fűződő érzelmeinket igen. Ezen kellene dolgoznod, persze csak abban az esetben, ha szeretnél egy boldog, kiegyensúlyozott életet élni, nem pedig a gyerekkori traumáidat futtatni újra és újra. Én szorítok Neked" – fejtette ki véleményét hosszasabban egy követő, aki szerint Tóth Andi szakember segítségére szorulna.

„Remélem sikerül kimássz onnan a mélyből és boldog leszel. Remélem egyszer még visszatérsz, mert egy kincs vagy. Nem mindenki kell szeressen, de sokan vagyunk melletted" - biztosította együttérzéséről egy követője, amihez sok hasonló hozzászólás érkezik azóta is a bejelentés alatt.

Tóth Andi a Sztárban sztár zsűritagja jelenleg Fotó: Szabó Gábor - Origo