Évtizedekkel fiatalabb férfivel jött össze a magyar sztárénekesnő

Völgyi Zsuzsi
Vágólapra másolva!
Nemrég derült ki, Völgyi Zsuzsi két éve él kapcsolatban a nála húsz évvel fiatalabb Kökény Tamással. Nem ők az egyetlen pár a magyar sztárok között, ahol a férfi jóval fiatalabb a nőnél. Polyák Lilla például tizenhat évvel idősebb Gömöri Máténál, a házaspár kapcsolata remekül működik., akárcsak Keleti Andrea és nála tíz évvel fiatalabb férje között.
Vágólapra másolva!

Völgyi Zsuzsi és Kökény Tamás

A Romantic énekesnője 2021-ben vált el gyereke apjától, próbálták, de nem sikerült megmenteniük a házasságukat. Völgyi Zsuzsi két év titkolózás után döntött úgy, megmutatja párját, aki nem más, mint a 2016-os Virtuózok nyertese, a nagybőgős Kökény Tamás.

Forrás: Instagram/Völgyi Zsuzsi

„Lassan két éve alkotunk egy párt, és úgy éreztük, itt az ideje vállalni a szerelmünket mindenki előtt.

Legyen annyi elég, hogy nagyon szeretjük egymást, nagy a boldogság" – írta az énekesnő.

A kommentelőktől a bejelentés után kaptak hideget-meleget, ezért a Rádió Dikh műsorvezetője úgy döntött, letiltja a hozzászólás lehetőségét közösségi oldalán. Kökény Tamásnál látszik, hogy szeptemberben Egyiptomban voltak nyaralni Zsuzsival.

Decemberben még nem lehetett tudni, ki a párja, akkor az énekesnő ezt nyilatkozta:

"Bár a volt férjemmel már jó ideje nem éltünk együtt, a válás még mindig nagyon friss. Ennek ellenére végre úgy érzem, egyensúlyba kerültem saját magammal, boldog és elégedett vagyok, ami a kisugárzásomon is érezhető. A párommal remekül érezzük magunkat együtt, és elképesztően jó most minden, de nem tervezünk közös gyereket" – mondta az énekesnő, akinek már van egy kislánya.

Polyák Lilla és Gömöri Máté

A színésznő Völgyi Zsuzsihoz hasonlóan próbálta megmenteni a házasságát. Úgy gondolta, a gyerekeknek az lesz jó, ha férjével együtt maradnak. Egy idő után rájött, ez nem így van. Lilla azóta már a nála tizenhat évvel fiatalabb Gömöri Máté felesége. A színésznő fiai örültek édesanyjuk boldogságának.

Forrás: Instagram/polyaklilla

"Máté volt az, akit bemutattam nekik, és egyszerűen szerintem pusztán attól, hogy látták, hogy engem boldoggá tesz, és én jól vagyok ettől a dologtól, olyan nyitottsággal fogadták az első pillanattól, és olyan szinten nem volt soha ellenvetés, hogy nagyon gyorsan be tudott simulni a rendszerbe" - mondta Polyák Lilla, aki elárulta, kezdetben zavarta, hogy párja fiatalabb nála.

„Egyáltalán nem vagyok ilyen alkat, soha életemben nem volt fiatalabb partnerem, nem is gondoltam volna, hogy valaha lesz (...)

Ha egyszer is szembe jött volna a létezésünkben probléma ebből adódóan, már nem lennénk együtt" – mondta a Palikék Világa című műsorban.

Nehezen viselte a támadásokat, a bántásokat" – ezt Gömöri Máté mondta.

Gaál Noémi és Maloveczky Miklós

Az időjós kilenc évvel idősebb a Mache együttes tagjával. A pár tizennégy év után szakított egymással. Azt mondták, nincsen harmadik személy, egyszerűen elfáradt a kapcsolatuk.

Forrás: Youtube/TV2 Magyarország

Gaál Noémi azóta Bán Tamással van kapcsolatban.

Lapozzon, a cikk a következő oldalon folytatódik!