Több mint egy év után árulta el A Gyűrűk Ura sztárja, hogy újra apa lett

World Premiere Of Season Two Of Showtime's "Yellowjackets" - Arrivals GettyImageRank2 Theatrical Performance USA California Hollywood - California TCL Chinese Theatre Premiere Event Photography Yellow Jackets Elijah Wood Arts Culture and Entertainment Att
HOLLYWOOD, CALIFORNIA - MARCH 22: Elijah Wood attends the World Premiere of Season Two of Showtime's "Yellowjackets" at TCL Chinese Theatre on March 22, 2023 in Hollywood, California. Kevin Winter/Getty Images/AFP (Photo by KEVIN WINTER / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Nagy titokban újra apa lett Elijah Wood, mint kiderült, már tavaly megszületett a második gyereke.
Vágólapra másolva!

A Gyűrűk Ura-filmek Frodója, Elijah Wood mintegy mellékesen említette meg egy friss interjúban, hogy a hároméves kisfia és a 14 hónapos kislánya mindennap szörnyen korán ébresztik – amiben csak az volt a furcsa, hogy a második gyerekéről eddig nem is lehetett tudni.

Elijah Wood Forrás: Getty Images via AFP/2023 Getty Images/Kevin Winter

Wood és a párja, Mette-Marie Kongsved nagyon ügyelnek a magánéletükre, így tavaly "elfelejtették" bejelenteni, hogy már két gyerekük van. Kisfiuk, Evan születése is hasonló módon zajlott egyébként 2019-ben, a színész arról is csak a következő évben számolt be egy talkshow-ban.