Meghalt Jerry Springer

Jerry Springer TV Tonight Show with Jay Leno sitting outside jerry springer half length gesture 248593 Vertical CELEBRITY WAVE ENTERTAINMENT
BURBANK, CA - SEPTEMBER 12: TV Host Jerry Springer appears on the "Tonight Show with Jay Leno" at the NBC Studios September 12, 2003 in Burbank, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images) (Photo by Kevin Winter / Getty Images North America / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Meghalt Jerry Springer, az amerikai televíziózás egyik legellentmondásosabb figurája.
Vágólapra másolva!

79 évesen, rövid betegség után meghalt Jerry Springer. A halála pontos okát egyelőre nem közölték hivatalosan, de a TMZ úgy tudja, hogy a tévésnél nemrég hasnyálmirigyrákot diagnosztizáltak.

Jerry Springer Forrás: Getty Images via AFP/2003 Getty Images/Kevin Winter

Springer 27 éven keresztül vitte saját talkshow-ját, a The Jerry Springer Show-t, amellyel tulajdonképpen megteremtette a trash műfaját. A vendégei állandóan összeverekedtek a stúdióban, a székdobálás sem volt ritka – a legemlékezetesebb jelenetekből itt talál egy videós összeállítást.

Később a Judge Jerry című műsort vitte, miközben egy ideig Cincinnati polgármestere is volt, illetve több filmben és sorozatban (például az Egy rém rendes családban, az X-aktákban vagy a Sabrina, a tiniboszorkányban is) eljátszotta önmagát.