Megszólalt Csepregi Éva fia édesapja haláláról

Heatlie Dávid
Vágólapra másolva!
Mint azt korábban írtuk, élete nagy szerelmét gyászolja Csepregi Éva, akit teljesen lesújtott Bob Heatlie halálhíre. A zenész szülőknek egy gyerekük született, Dávid, akit bár külön élve, mégis nagy szeretetben és közös erővel együtt neveltek fel. Most az énekesnő fia is megszólalt édesapja halála után.
Vágólapra másolva!

Csepregi Éva már elmondta gondolatait néhai élettársa haláláról és nagyon megtörte őt, hogy nem tudott tőle elbúcsúzni. Az énekesnőt az vigasztalja, hogy legalább fiuk, Heatlie Dávid el tudott köszönni az édesapjától, hiszen nemrég jártak nála a feleségével Angliában.

Csepregi Éva és fia, Dávid Forrás: Csepregi Éva/Instagram

Most Heatlie Dávid is megszólalt a történtek után és elmondta, hogy egyetlen dolog vigasztalja, hogy édesapja munkássága által örökre fennmarad az emélke.

"Talán mégis azért jó erről beszélni, mert olyan sok mindent csinált a Neotonnak, rengeteg dalt írt a pályafutása alatt. Jó érzés tudni, hogy ezek fennmaradnak. Örülök, hogy sokfelé elért a keze és a munkásságának van nyoma" - kezdte Heatlie Dávid, akit nagyon megtört Bob Heatlie halála.

Folyamatosan ingadozik a hangulatom, és amikor nem számítok rá, akkor hirtelen kitör belőlem a hatalmas szomorúság" - mondta Csepregi Éva egyetlen fia, aki a távolság ellenére is sokszor találkozott édesapjával és már a következő utazás is meg volt szervezve.

Reménykedtünk, és nem gondoltuk komolyan, hogy ez bekövetkezik. Bíztunk abban, hogy megerősödik, így a testvéreivel a következő találkozást is tervezgettük. Májusban szerettünk volna újra menni, de ez már nem valósulhat meg" - mondta megtörten a Ripostnak Heatlie Dávid.

Heatlie Dávid és szülei Forrás: Csepregi Éva / FB