Kiosztotta a fél celebvilágot Alekosz, beolvasott Hajdú Péternek is

Alekosz
Vágólapra másolva!
Nagy Alekosz nem mismásol, őszintén vállalja véleményét mindenhol, minden körülmények között. Általában elég kritikus, főleg, ha a celebtársairól van szó. Számtalan vitája volt a múltban és úgy tűnik, a jövőben sem lesz kevesebb.
Vágólapra másolva!

Hajdú Péter elhívta műsorába Nagy Alekoszt, számolt be róla a Blikk. A műsorvezető és az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát forgatásáról hazatért celeb beszélgetése során szóba jöttek a manapság legnépszerűbb magyar hírességek. Alekosz nem kímélt senkit, kőkeményen fogalmazott, amikor Hajdú Péter például arról kérdezte, mit gondol férfiként Tóth Andiról.

Ezek csupa-csupa férfias tulajdonságok, és nem vonzó, ha egy nő ilyen, nem bájos – mondta Alekosz, aki Szabó Zsófit sem kímélte.

Egy színésznőről beszélünk, akinek a kreativitás, a sziporkázás, a női báj lenne a feladata, ezek pont nincsenek benne. Nem tartom jó színésznőnek és műsorvezetőnek – sorolta Alekosz, hogy szerinte miért nem jó nő Szabó Zsófi. A zenészek sem maradtak ki a sorból, úgy fogalmazott, Majka és Curtis semmit nem érnek. Hogy ekkora sztárok lettek belőlük, azért pedig Hajdú Pétert is hibáztatja.