Kirabolták az ismert színésznőt, több millió forint a kára

9th Annual Breakthrough Prize Ceremony USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles Hollywood Miracle Mile County Arts Culture Editorial Arrivals Attending Celebrities Posing 2023 Photography Image Photograph People Ann
British and American actress Lily Collins arrives at the 9th Annual Breakthrough Prize Ceremony held at the Academy Museum of Motion Pictures on April 15, 2023 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Meglopták egy Los Angeles-i hotelben Lily Collins színésznőt, még a jegygyűrűjét is elvitték.
Vágólapra másolva!

Kirabolták az Emily Párizsban sztárját, az Emmy-jelölt Lily Collinst egy nyugat-hollywoodi szállodában, amíg épp a wellnessrészlegen tartózkodott.

Lily Collins Forrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/NurPhoto/Image Press Agency

A színésznőnek még a jegygyűrűje is eltűnt, de más ékszereket, valamint elektronikai eszközöket is elvittek a tolvajok – összességében 10 ezer dolláros, majdnem 3 és fél millió forintos kárt okoztak a TMZ szerint.

A lap azt is megemlítette, hogy a rendőrség jelenleg is nyomoz az ügyben, bár nem találtak erőszakos behatolásra utaló nyomot.