Kiderült, mi történt Utasi Árpival, az ország kedvenc mesemondó fiújával

Utasi Árpi
Vágólapra másolva!
A fantázia világa helyett Utasi Árpi mostanában marad a realitások talaján, a nagy szerelem pedig egyelőre várat magára - írta a Bors.
Vágólapra másolva!

Utasi Árpi a szerbiai Csantavérről jött, látott és győzött egy népszerű tehetségkutatóban, gyakorlatilag az egész ország kedvencévé vált. Ennek azonban már 16 éve, azóta pedig nagyot fordult a világ a tiszta tekintetű kisfiúval - írta a lap.

A Bors megkereste Utasit, aki már csak ritkán kalandozik a mesék és a fantázia világában.

Életében a főszerepet leginkább a munka vette át, egy szabadkai gyárban dolgozik,

ami legfőképp üvegszövet gyártással, és többek között szigetelőanyagok előállításával foglalkozik. Árpi nagyon szereti a munkáját, és egyre feljebb jut azon a bizonyos ranglétrán.

Szeptemberben lesz két éve, hogy Szabadkán dolgozom ennek a bizonyos cégnek.

A negyven kötelező gyakorlati órából húszat már levezettem. Mesét már nem mondok gyakran, nem fér bele a rohanós hétköznapokban. A munkára és a jogsira koncentrálok, ha pedig akad egy kis szabadidőm, sportolok. Focizom vagy úszom egy jót – mondta a Borsnak Árpi, aki még mindig Csantavéren lakik, abban a házban, amit a tehetségkutatós nyereményéből vett.

Még nem talált rá a szerelem

A mesék egykori királya arról is őszintén beszélt, hogy a lányok pillanatnyilag nem játszanak főszerepet az életében, ezért a nagy szerelem is várat még magára, de egyszer annak is biztos eljön az ideje. Addig Árpi marad a realitások talaján, és elsősorban a gyárra koncentrál - írta a lap.