Erre vágyik titokban Szűcs Judith

Szűcs Judith
Vágólapra másolva!
Szűcs Judith a hetvenedik születésnapja alkalmából beszélt arról, hogy egyáltalán nem zavarja az életkora, elégedett az életével, azonban van egy dolog, ami titkon hiányzik neki.
Vágólapra másolva!

Az énekesnő elégedett az életével, nem zavarja az idő múlása, azzal is tisztában van, hogy nagyon szerencsés a genetikája, egyáltalán nem látszik rajta valódi életkora. Ráadásul már tizennégy éve van együtt a tőle nyolc évvel fiatalabb, lett származású párjával, akit azóta sem mutatott meg nyilvánosan.

Szűcs Judith és párja még nem házasodtak össze annak ellenére, hogy tervben van az esküvő, de ez sem jelent számukra gondot, így is nagyon boldogok együtt. Azonban az énekesnő egy dologra nagyon vágyik titkon, amiről most beszélt először nyilvánosan.


Magam is elég későn, nagyjából 14 éve ismertem meg azt a férfit, akivel azóta is kiegészítjük egymást" - árulta el az énekesnő, aki nagyon szeretne nagymama lenni, de egyelőre erre nem sok esélyt lát.

Az esküvőről is megszólalt, amit egy ideje már tervezgetnek, mégsem kerítettek rá sort.

Ezért egy idő után elengedtük a tervezgetést, hiszen olyan gyorsan változó világban élünk, hogy nagyon nehéz fél évvel előre kitűzni egy olyan dátumot, ami majd mindenkinek jó lesz. Ettől függetlenül a házasság továbbra is a látóterünkben van, ám sokkal inkább el tudom képzelni azt, hogy teljesen spontán módon kelünk majd egybe" - zárta gondolatait a Blikknek Szűcs Judith.

70 éves lett Szűcs Judith, aki elárulta, hogy nagyon szeretne már nagymama lenni Forrás: FEM3