Ördög Nóra az Ázsia Expresszről: A helyi viszonyok megkövetelték, hogy velünk tartson egy biztonsági őr

Ázsia Expressz, kaland-reality, TV2, sajtóesemény, UMO Restaurant, Ördög Nóra interjú, 2023.09.18.
Ördög Nóra interjú
Vágólapra másolva!
Hamarosan a TV2 egy újabb nagyszabású műsorral jelentkezik, ezúttal Latin-Amerikában keltek útra a sztárok. Premier hétvégével indul október 7-én az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című produkció. Hét sztárpár száll versenybe a 10 millió forintos fődíjért, hatalmas kalandokba keveredve. A műsorvezető, Ördög Nóra mesélt az Origónak a Mexikóban és Guatemalában töltött heteiről.
Vágólapra másolva!

Eltelt már jó pár hónap azóta, hogy az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát című műsor stábja és szereplői hazatértek. A sajtótájékoztatón izgatott, vidám emberek várták, hogy a képernyőn is láthassák, hogyan szerepeltek a TV2 kamerái előtt. Közöttük volt Kucsera Gábor és Tóth Dávid; Kempf Zozo és Pető Brúnó; Hegyes Berci és szerelme, Vágner Fanni; Nagy Alekosz és barátnője, Varsányi Réka; Völgyi Zsuzsi és Kunovics Katinka; Sipos F. Tamás és fia, Dani igazoltan hiányoztak a vetítésről, de Kecskés Enikő és Kafiya Rea Milla nem mulasztották el azt. Ördög Nóra újult erővel vág bele legújabb feladataiba, Latin-Amerikára viszont nagyon sokat gondol.

Ördög Nóra a kaktuszokhoz öltözött Forrás: https://www.instagram.com/ordognora/

– kezdte az Origónak az Ázsia Expressz – Felfedezzük Amerikát műsorvezetője, aki azt is elárulta, hogy ilyenkor nem a tipikus turistás helyeken járnak, hanem belelátnak a helyiek hétköznapjaiba.

A műsorvezető hatalmas mosollyal az arcán mesélt Latin-Amerikáról Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Guatemala kifejezetten egy olyan ország, ahová szívesen visszamennék. Ott kevesebb időt töltöttünk, szívesen körbenéznék alaposabban. Ugyanakkor a mexikói stáb volt az, akikkel szorosabb kapcsolódásunk is kialakult. Nagyon jó fej, csupa szív csapatot kaptunk, igazán a szívünkhöz nőttek. Nekem nagyon megindító volt, hogy milyen gondoskodással figyeltek ránk.

- emlékezett vissza Ördög Nóra, és egy történetet is elmesélt vele kapcsolatban.

Ördög Nóra imádja a mexikói divatot Forrás: Origo

"Egyik este már befejeztük a forgatást, a stáb elindult vacsorázni, és mondtam Hectornak, hogy csatlakozzanak hozzánk ők is a sofőrrel, ha van kedvük. Igent mondott, de láttam, hogy vonakodik, ekkor értettem meg, hogy valójában fáradt és pihenne, csak azért csatlakozna, hogy gondoskodjon a biztonságomról.

Ha megnyugtatja, megosztom vele a lokációmat, hogy lássa, merre vagyok, és küldök egy sms-t is, amikor visszaértem, nyugodtan pihenje ki magát. Beleegyezett. Ám amikor jöttünk ki az étteremből, akkor vettem észre, hogy Hector ott áll az étterem mellett a sarkon, mert a lelkiismerete csak nem engedte, hogy ne legyen ott és ne vigyázzon rám. Nem jött be, csak ott állt és várta türelmesen, hogy befejezzem a vacsorát. Nagyon megható volt számomra ez a gesztus" – mesélte Ördög Nóra, akinek nem csak a szép pillanatokból, de a nehéz helyzetekből is kijárt.

Ördög Nóra a műsor sajtótájékoztatóján remek formában Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Volt egy-két olyan szituáció, amikor a helyi biztonságiak tanácsára inkább odébbálltunk.

Azt gondolom, ha az ember helyi kísérővel van és betartja a játékszabályokat, akkor nem történhet baj, így mi is biztonságban éreztük magunkat végig" – magyarázta a családanya, aki a forgatás óta sem áll meg. A műsorok egymást követik, és még saját üzletei is vannak. Mégis hogy tud minden fronton ilyen jókedvűen helytállni?

A TV2 sztárja őslakosokkal is fotózkodott Forrás: Instagram

"Alapvetően ilyen típus vagyok. Valószínűleg engem, ha kivontok a forgalomból, akkor érzem magamat kevésbé komfortosan, de azért a balanszra folyamatosan ügyelnem kell. Vannak nyugisabb napok és utazásaink is voltak, amik a pihenésről szóltak. Ezt a kényes kis egyensúlyt kell mindig valahogy megtartani, meg visszabillenteni.

Kihívásokkal teli az iskolai rutinba visszadöccenni, különböző szakkörökre eljuttatni a gyerekeket, közben most is forog a Big Shot, a férjem fotós tehetségkutató műsora. Úgyhogy reggel ott kezdtem, elindítottuk a versenyt, aztán iderohantam, innen pedig megyek a suliba, majd vissza a forgatásra. Természetesen az egész életünk folyamatos tervezést igényel, hogy mindennek legyen helye benne, de ha megvannak a kiugrási pontok, a szelepek, ahol ki lehet engedni a fáradt gőzt, akkor menedzselhető" – magyarázta a műsorvezető, akinek van egy bevált én ideje.

Ördög Nóra interjú közben Fotó: Ladóczki Balázs - Origo

"Nagyon ragaszkodom a reggeli egy órámhoz.

Ilyenkor tudom rendezni a gondolataimat, végigpörgetni az előttem álló napot. Ha valami nagyon sürgős dolgom van, akkor azt hajnalban el tudom intézni, és utána ébresztem a családot. Ez tényleg nagyon fontos nekem, ez irányba állítja az agyamat, és fókuszálttá tesz. Hetente többször jógázom, ez is most már egy fontos pontja a heteimnek és próbálom nem elbliccelni őket, meg lemondani, mert az ember hajlamos magát hátra sorolni, de most eljutottam arra a pontra, hogy igen, nekem erre szükségem van. Ha le is kell mondanom valami miatt, akkor szervezek gyorsan egy másik időpontot, e mellett az utazások, azok mindig nagyon kikapcsolnak. Igyekszünk időnként el-elszökni akár csak egy-két napra, az is nagyon sokat számít."