Esztergályos Cecília elmondta, megbánta-e, hogy nincs gyereke

Esztergályos Cecília
Vágólapra másolva!
A Kossuth-díjas színésznő a kerek évfordulóról, egészségről, jutalomjátékról és a TV2 új sorozatáról is beszélt a Blikknek adott interjúban. 
Vágólapra másolva!

Ma ünnepli a 80. születésnapját Esztergályos Cecília, aki nem ismeri a pihenést, és hálás minden munkáért, lehetőségért, amit kap a sorstól. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas örökifjú színésznőt a mai napig számos darabban láthatjuk, továbbá a TV2 legújabb napi sorozatában, a Hazatalálszban is szerepel - írta a lap.

A színésznő azt mondta a kerek évfordulót ugyanabban a reményben várta, mint az eddigiket, vagyis, hogy egészség és béke lesz a világban, és nála is. Nem tervez terveznek nagyobb születésnapi ünnepséget, mert folyamatosan dolgozik,

új premierre készülnek, aminek a bemutatója február 24-én lesz.

Mint mondta, Dörner György, a színház igazgatója meglepetésként ajándékozza ezt a jutalomjátékot, neki, amelynek a címe Se itt se ott, a közvetlen partnere pedig Tordai Teri lesz.

Családjáról is mesélt, a lapnak azt mondta, a papájának volt egy mondása:

Ezt mindig szem előtt tartotta egész élete során.próbálja betartani ezt. Persze, nem minden úgy sikerült, ahogy szerette volna, de azoknak így kellett lennie. Addig él az ember, ameddig ki van jelölve az útja a Jóisten által - mondta a színésznő.

Esztergályos Cecília MTVA

A TV2 legújabb napi sorozatáról azt mondta, ott egy vele egykorú fodrászt játszik, szerette forgatni ezt, nagyon jól esett neki a felkérés, és minden, ami ezzel a sorozattal jött. "Egyébként számomra nincs különbség a színház és a sorozat között.Persze, van egy-két kisebb eltérés, de ugyanaz a lényeg: a hiteles játék" - mondta a lapnak.

A színésznő hatszor házasodott,

hatodik férjével, Fonyódi Péterrel már 39 éve élnek együtt.

Azt mondta, nagyon sokat köszönhet neki, maximálisan támogatja és segíti mindenben. Negyvenévesen mondott le arról, hogy gyereke legyen, vele meg egy évvel később találkozott. Arra a kérdésre, hogy megbánta-e, hogy nem lett gyereke azt válaszolta, a férjének van egy lánya, és van 2 unokájuk, illetve a két testvérének hat gyereke és három unokája született.