Molnár Anikó a fogyása miatt magyarázkodik - videó

Molnár Anikó
Vágólapra másolva!
Molnár Anikó is hozzászólt ahhoz a jelenséghez, hogy a sztárok cukorbetegeknek szánt injekciókkal fogynak le. Egy időben ő is szúrta magát, de mint mondta, nála valós betegséget kellett kezelni.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, készlethiány alakult ki a hazai piacon a cukorbetegeknek szánt injekciókból, miután egyes sztárok is azzal szúrják magukat a gyors fogyás érdekében. Az elsők között Szabó Zsófit vádolták meg a szer használatával, de Molnár Anikó neve is hamar szóba került – aki most erre is reagált egy Instagram-videóban:

"Százezerszer elmondtam, hogyan fogytam le, hogy egy betegség miatt volt a hízásom. Egy rendes orvoshoz kellett elmennem, egy endokrinológushoz, hogy megfejtsük a hízásom okát. Egy vérvételből derült ki, hogy inzulinrezisztenciám van. A fogyásom egy mellékhatása volt a betegségem gyógyításának. Injekcióznom kellett magamat minden áldott nap. Ennek a mellékhatása a fogyás volt" – mondta.

"Most már boldog-boldogtalan szúrja magát. Nem vagyok orvos, nem tudom, hogy szabad-e ilyet csinálni, de én azt gondolom, hogy nem. Mindenki derítse ki, mi a hízásának az oka: szerelmi bánat, hormonális probléma, és kezelje azt" – tette hozzá.