Beteg lehet Paris Hilton egyetlen kisfia

77th Annual Golden Globe Awards INSTYLE After Party celebrity Vertical
US media personality Paris Hilton attends the 21st Annual InStyle And Warner Bros. Pictures Golden Globe After-Party in Beverly Hills, California on January 5, 2020. (Photo by Jean-Baptiste LACROIX / AFP)
Vágólapra másolva!
Év elején váratlanul jelentette be Paris Hilton, hogy 42 évesen édesanya lett. Bár nem ő maga hordta ki a kisfiút, mivel béranya segítségét vette igénybe, de azóta minden idejét a kisfiúnak szenteli. Nemrég közzétett közös fotóik azonban nem várt reakciókat váltottak ki az emberekből, sokak szerint valami baj lehet a kis Phoenixszel.
Vágólapra másolva!

Paris Hilton és férje, Carter Reum titokban döntöttek úgy, hogy gyereket vállalnak, majd a kisfiú születése után jelentették be, hogy családot alapítottak. Hilton ritkán mutatja meg Phoenixet, de most első nagyobb utazásáról számolt be a közösségi oldalán, hiszen magával vitte New Yorkba. A felvétel alatt többen is támadták őket, hogy a kisfiú beteg, mert valami nem stimmel a fejméretével, sokak szerint ugyanis feltűnően nagy.

Paris Hilton nem tűri, ha bántják a gyerekét, ezért hamarosan saját maga reagált az őket ért bántásokra.

És igen, természetesen jártunk már orvosnál, csak túl nagy agya van" - vágott vissza Paris Hilton azoknak, akik gúnyolódtak a kisfia fejméretén - írja a DailyMail.