Kiderült, mi állhat Meryl Streep válásának hátterében

Meryl Streep Don Gummer
Meryl Streep és férje, Don Gummer a 87. Oscar gálán
Vágólapra másolva!
A napokban a háromszoros Oscar-díjas Meryl Streep elárulta, már hat éve külön él szobrász férjétől, Don Gummertől.
Vágólapra másolva!

Meryl Streep elmondása szerint a válás ellenére is jó kapcsolatban maradtak a férjével. Nem csak a család miatt, hanem mert bár elmúltak az érzelmek, fontosak egymás számára, és törődnek egymással továbbra is. A házaspár 1978-ban találkozott először, a színésznő bátyja mutatta be őket egymásnak, majd hamarosan össze is költöztek és megházasodtak.

A házasság csapatmunka. Együtt dolgozunk egymásért" - idézte a Daily Mail Streep egy korábbi nyilatkozatát, melyben a házasságáról beszélt.

Meryl Streep és férje, Don Gummer a 87. Oscar gálán Forrás: AFP/Mark Ralston

A párosnak négy gyereke született a hosszú házasságuk ideje alatt, majd öt unokával bővült a családjuk. Hogy mi állhat a döntésük mögött, arról Nagy Erika párkapcsolati szakértő mesélt a Mokka reggeli adásában. A szakértő szerint ahogy változik a világ, úgy tudatosabbak egyre inkább az emberek, és mindenki a minőségi élethosszra törekszik.

"Miért ne dönthetne úgy egy ember, főleg négy évtized után, hogy optimistán tekint a jövőre? Hogy azt érzi, hogy más kell, és lehet még jobb?" - kérdezte a szakértő. Hozzátette, egyáltalán nem biztos, hogy egy harmadik fél áll a történtek mögött, habár nem zárható ki az sem, hogy egyszer csak érkezik majd a hír az új szerelemről. Mint mondta, az már eleve ismert volt, hogy hat éve nem élnek együtt, szimplán csak most jutottak el a válásig.

Nagy Erika szerint teljesen normális, hogy ennyi idő után döntöttek a válás mellett.

- magyarázta a párkapcsolati szakértő.

Véleménye szerint Meryl és férje egyszerűen más irányú érzelmi igénnyel rendelkeznek, más életformát akarnak élni.